A Dohány utcáról eddig a legkevésbé sem jutott eszünkbe a vidék romantikája, a földek adta kincsek frissessége, a termelők munkája.
Másodjára kerül megrendezésre Magyarország első számú innovatív, növényi alapú élelmiszeripari eseménye, a Plant-Powered Perspectives konferencia.
Tengernyi finomság vidéken és Budapesten egyaránt – 2022. október 6-án veszi kezdetét az Országos Étterem Hét, ahol válogatott finomságokat kóstolhatunk 3 fogásos menüként, fix áron.
Tudatos étkezés alatt olyan táplálkozási szokások összességét értjük, amelyek kielégítik az egyén mikro- és makrotápanyag szükségleteit, támogatják a hosszú távú egészség megőrzését és csökkentik a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát.
Ebben a cikkben Costa Rica területére és a rum készítésének világába repülünk el virtuálisan.
A füstölés szinte azóta jelen van az emberiség történelmében, mióta az ősember beleejtette az első húsdarabot a tűzbe.
Az idei évben a legjobb magyarországi bárokat, valamint a Best of the Best minősítés bevezetésével a többszörösen nyertes vendéglátóhelyeket is díjazza az Audi – Dining Guide TOP100 Étteremkalauz, amelyet május 16-án díjátadó gála keretében mutatnak be. A 2022-es kiadvány készítésekor mintegy 600 vendéglátóipari egység került látómezőbe, ezek közül az időszakot jellemző étterembezárások, átalakulások miatt 454 […]
Szeptember 15. és 17. között rendezik meg a 22. Gyulai Pálinkafesztivált, amelyen csaknem húsz pálinkafőzde és számos újdonság várja az érdeklődőket.
Mind ismerjük az érzést, amikor ránk tör az “úgy ennék valamit” érzés.