ÚJ REKORD: Morrison’s 2 italakciója végigsöpört a magyar facebookon [INTERJÚ!]

Új hazai facebook rekord: Morrison's 2 három alkalmazottja egy italakciós napot hirdetnek, a főnök még egy nyaralást is ígért... INTERJÚ!

Július 1-jén végigsöpört a magyar facebookozók között egy fotó, amin a Morrison’s 2 három alkalmazottja szerepel, és egy italakciós napot hirdetnek. A 10 ezer lájk és 500 megosztásért cserében a főnök még egy nyaralást is ígért… Szigetfű Péterrel Morrison’s 2 egyik üzletvezetőjével beszélgettünk.

 

-Valószínűleg új magyar facebook rekord született. Rengetegen megosztották és lájkolták ezt a hirdetést. Mi a története a képnek?

-Szombaton reggel került ki a fotó. A vendéglátás folyamatos megújulásról szól, folyamatosan ötletelünk. Mindig szeretnénk valami újat kitalálni, viták is kerekednek, nem is kicsik. Így jött egyik alkalommal az ötlet, hogy mit tudnánk kitalálni, hogy jó legyen a vendégeknek, de jó lenne ha mi is jól járnánk. Így pattant ki az ötlet, hogy megpróbáljuk bevonni azt a több, mint 100 ezer embert, aki a Morrison’s 2 követője, és ajánlani nekik a jövő csütörtöki party-t ezekkel az árakkal. Illetve, ahogy a táblán szerepel, ha összejön 10 ezer lájk és 500 megosztás, akkor a főnök elküld minket nyaralni. Nagy mosolygás lett a vége, hogy jó, próbáljuk meg. Ilyet már láttunk, vicces volt, de nem nagyon foglalkoztak vele az emberek. Mondtam, hogy miért ne szólhatna nagyot? Mindenféle nagyképűség nélkül gondoltam, hogy nagyot fog szólni, de hogy ekkorát, azt valóban nem.

 

-Jelenleg mennyi megosztásnál, lájknál, illetve elérésnél tart a kép?

-Most néztem egy pár perce (2017.07.02. 15:10), és 63 ezer lájknál, 28.500 megosztásnál tart, és csak egy pár ezer hiányzik a 3 milliós eléréshez.

Felraktam a képet reggel 7:46-kor munka után. Én voltam az első lájkolója, akkor a megosztásra rá sem kattintottam. 5 perc múlva ránéztem, már több százan lájkolták, illetve a megosztás is elkezdődött. Gondoltam fent maradok, megnézem, hogy mit produkál. Az 500 megosztás és a 10 ezer lájk 57 perc alatt teljesült. Számomra döbbenet volt. A tulajdonos is meglepődött.

 

 

-Milyen reakciókat kaptál a képre?

-Mikor délben felébredtem, a telefonom tele volt üzenetekkel, hogy ez most tényleg én vagyok-e, tényleg lesz-e nyaralás… Szurkolnak. De úgy láttam a kommentekből, hogy nem is igazából az akció miatt pörgött ez a kép, hanem hogy látták, hogy ez három fiatal valóban akarja, és drukkolnak nekik. 18-70 év közötti jófej közönséget találtunk meg.

 

-Tényleg mentek nyaralni?

-Tényleg megyünk nyaralni agusztusban, a tegnapi nap ezt már le is fixálta a tulajdonos. Betartotta az ígéretét, el fog juttatni mindhármunkat nyaralni, szóval teljesen fair módon csinálta az egészet. Belföldön, de egy olyan helyre, ahova nem biztos, hogy eljutottunk volna.
A mi részünk teljesült – tehát megyünk nyaralni -, mostantól pedig azon dolgozunk majd, hogy a vendégeknek is teljesüljön ez a csütörtöki akció.

 

 

 

-Júl.6-án igazán kedvezményes áron lehet inni és bulizni a Morrison’s 2-ben, de mesélj a július 9-i buliról is…

-A csapból is a Despacito megy jelenleg. De félreértés ne esség, nem csak a Despacito eredeti verziója fog szólni egész éjjel. Ezt rengetegen feldolgozták, rengeteg verziója van, sokan éneklik, sokféle stílusban megjelent. Érdemes mindenkinek eljönni. A bejárat melletti Optica teremben tartjuk ezt a bulit, ahol kora este működő terasz lesz, majd amikor az bezár, akkor bent magasabbra tekerjük a hangerőt és hajnalig tart majd a buli.

 

Despacito buli I

vasárnap, 9 július 2017 3:00 du.

@ Morrison’s 2 Klub

Creator: Morrison’s 2 Klub

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Gasztró

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére