Elevenpark BUDA

Elevenpark BUDA
Térkép betöltése...
XI., Hengermalom u. 19-21.
Budapest

Ez a park Magyarországon egy újdonság, nem a klasszikus játszóház koncepcióját folytatja, hanem egy teljesen egyedi, újfajta szórakozási lehetőség minden család számára. Gyerekek, egész kicsitől a tizenévesekig, és szüleik nekik megfelelő kikapcsolódást találnak nálunk. Legyen akár borongós hétköznap, unalmas hétvége vagy szünidő, az Elevenparkban töltött idő élmény, játék és szórakozás. Az Elevenpark az aktív pihenés, mozgás, sport és játék ötvözete, ahol az ott töltött idő nevetés, öröm és kikapcsolódás télen, nyáron.

A családok sok-sok újfajta játék közül választhatnak: óriás csúszda, több emeletes mászóka, ugrálóvár, buborékhegy, elektromos kisautó pálya, mászófal, görgős csúszda, lövöldöző és focipálya. A pihenősarok és az étterem kényelmes székei pihenésre és kikapcsolódásra csábítanak. A szülők játszhatnak gyermekeikkel, de csocsó és léghoki is várja őket. A beltéri játszótér azért egy nagyon praktikus találmány, mert nem függ a családi program az időjárás szeszélyeitől. Lehet esős ősz, zimankós tél, rekkenő nyári hőség, az Elevenparkban az idő mindig kellemes. A légkondicionált csarnok fényes, tágas, barátságos, és fesztelen mozgásra nyújt hatalmas teret. Akár több ezer látogató megfordulhat egy napon, az Elevenparknak ez nem akadály. A kedves és segítőkész személyzet által vezetett étterem széles ételkínálata tovább erősíti a játéksziget látogatóinak komfortérzését.

Az Elevenpark Budapest XI. ker.-ben az Új Buda Center bevásárlóközpontban a város egy feltörekvő, új részén található, melynek megközelítése akár Buda akár Pest kerületeiből vagy a környező nagyobb településekről könnyen megoldható.

Új! Elevenpark Reno Udvar a XIII.kerületben!

Jövőbeli események

  • Nincs esemény ezen a helyszínen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére