Stílusos férfi csizma – melyik modellt válasszam?

(x)
A stílusos férfi csizma a ruhatár alapja a fagyos napokon.

Nagy az elvárások vele szemben, és ez nem meglepő. Az ilyen típusú lábbeliknek nemcsak trendin kell kinézniük, hanem az öltözködési kóddal összhangban kell kiegészíteniük a megjelenést. Fontos, hogy a cipő meleget biztosítson, de hagyja lélegezni a lábat, ne csússzon, masszív, ugyanakkor persze könnyű és kényelmes is legyen. Milyen téli férfi cipőbe érdemes beruházni – cowboy csizmába, túrabakancsba, netán a chelsea csizma férfi modelljei a nyerők? Mi a helyzet a férfi téli csizmák trendjeivel a 2022–2023-as szezonban? Ennek nézünk utána!

Hőszigetelt tornacipő és túracipő – tökéletes téli lábbeli egy aktív férfi számára

Tudjuk, hogy sok olvasónk mindenekelőtt az aktivitást értékeli – évszaktól függetlenül. Még télen se álljunk meg, nem számít, hogy a hőmérséklet néhány fokkal nulla alá süllyed. Csak annyit kell tenni, hogy lecseréljük a könnyű tornacipőket szilárd, szigetelt sportcipő modellekre. Ezek a verziók elsősorban a jól szigetelt talpú, béléssel és magas felsőrésszel rendelkező cipők, amelyek megakadályozzák a hó bejutását a cipőbe. Az ilyen típusú téli férfi cipőket az Adidas, a Puma, az Under Armour és a Togoshi modelljei között találhatod meg. Alternatíva lehet a túrabakancs is, ami manapság cseppet sem csupán a hegyes-völgyes terepek privilégiuma – igényeidtől függően akár bőrmodellekben is gondolkodhatsz.

cizme-barbati

Férfi hócsizma 2022/2023 telére – lehetőség az igazi fagyokra

Nagyon zavar a hó és a fagy? Felejtsd el a kényelmetlenséget, és dönts úgy, hogy befektetsz a férfi téli csizmák egyik legmegbízhatóbb modelljébe: a hócsizmába. A 2022/2023-as szezonban ezek nem csupán praktikus lábbelik a városon kívül, hanem trendi kiegészítők is, amelyek divatos csavart adnak az outfitnek. Főleg, hogy a férfi hócsizma körében óriási a választék! Intenzív és visszafogott színek, sima bőr és szőrme, sport vagy katonai stílus, magas vagy alacsony felsőrész. Röviden: mindenki talál magának valót. A legfontosabb, hogy egy hócsizmának nem kell feltétlenül sokba kerülnie – nézz be a CCC-be online vagy személyesen, a széles szortimentben igazán masszív, meleg és esztétikus hócsizmák kaphatók verhetetlenül alacsony árakon.

Férfi chelsea csizmák és bakancsok 2022/2023 telére – lábbelik a mindennapokra

Akarsz még egy másik szenzációs férfi téli cipőt a 2022/2023-as szezonra? A chelsea csizma férfi modellje mindig menő választásnak számít. Hasonlíthatnak a klasszikus bebújós, rögzítés nélküli cowboy csizmára vagy az úgynevezett motoros cipőkre. Fontos, hogy stabilak legyenek. A konzervatívabb urak általában sima bőrből készült, polírozható modellt választanak, a rock szerelmeseit pedig többnyire a csattok csábítják el, amelyek karaktert és megfelelő súlyt adnak az ilyen lábbeliknek. A választott cipő modelltől függően irha vagy báránybőr kabáttal, kockás flanel kabáttal vagy szőrmével hordhatod, ami a férfiváltozatban is egyre divatosabb. A bakancsok pedig az automatikus Jolly Jokerek, amelyeket szinte mindenki kapásból a katonai vagy rock stílushoz köt. A magas fűzős felsőrész, a tömör bőr és a vastag talp az ilyen típusú férfi téli cipőket olyan választássá avanzsálja, amely soha nem hagy cserben. Gondolod, hogy ezt a fajta lábbelit csak lázadó tinédzsereknek szánják? Mi sem állhat távolabb az igazságtól – a férfi bakancsok a Dior kifutóin is jelen vannak, és a leghíresebb stílusikonok viselik őket, mint például Kanye West. Sima gyapjúnadrággal és elegáns kabáttal, valamint pulóverrel viselheted, alkalmi változatban. Te melyiket preferálod?

barbati-cizme

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére