2012. április 26. 22h

2011 Legjobbjai csütörtökön a Toldiban

2011 legjobbja olvasói szavazás eredményhirdetés és díjátadó a Toldi Klubban (Budapest, V., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. (Arany János utcai metró megállónál))
2012. április 26-án 22 órától a Toldi Klubban, a belépés INGYENES! Ha szavaztál, itt kiderül, hogy nyertél e! Április 24. keddig még szavazhatsz!

Az Antropos.hu kulturális online magazin szerkesztői összeállították, hogy szerintük 2011-ben kik nyújtottak kimagasló teljesítményt, milyen esemény, alkotás, vagy helyszín volt igazán nagyszerű (persze a teljesség igénye nélkül). Ha szerinted más volt egy kategóriában a csúcs, akkor írd be saját tipped. 2012. április 24-én összesítenek, a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki (Égbolt, CLS, Szputnyik Shop, Killerandsexy.com, Látomás…), és számos tiszteletjegyet is kiosztanak majd az “Antropos.hu – 2011. legjobbja” eredményhirdetésével egybekötött VIP partyra.

Mit kell csinálnod? Tegyél egy pettyet ahhoz a névhez, aki/ami szerinted 2011. legjobbja volt egy kategóriában, ha más tipped van, írd oda a kitöltendő mezőbe. Szavazatod rögzítik, ha megnyomod a “SZAVAZOK” gombot!

Akik velünk ünneplik 2011 legjobbjait: Zenészek, DJ-k, VJ-k, művészek, alkotók, színházak, múzeumok, szórakozóhelyek, szerkesztők, fotósok, bulizók, olvasók, és jó barátok. Az est házigazdája: Kovács ‘Fish’ Krisztián, fellép élőben az Analog Cuvée zenekar, a háttérzene: Dj Clairvo és Nixon. A díjátadó után Listen!Party hajnalig. Gyere Te is!

Szerinted 2011-ben kik nyújtottak kimagasló teljesítményt? Április 24-ig még leadhatod voksodat a www.antropos.hu/szavazas oldalon.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére