Milliárd fölött a Lean On

2015. március 22-től kevesebb mint egy év alatt több mint egymilliárd nézőre tett szert. VIDEÓ!

Rakd össze az indiai stílusú hipsztertáncot egy fülbemászó elektronikus dallammal és a dán virágkorszorús indie királylánnyal, és mondd velünk, hogy ehh, ohh, ehh ohh. Ugyanis azonnal megkaptad a Major Lazer, DJ Snake és MØ (ejtsd: mő) közös slágerét, a Lean On-t.

Major Lazer

A dal a Major Lazer nevű elektro-formáció single-jeként startolt a YouTube-on 2015. március 22-én, és kevesebb mint egy év alatt több mint egymilliárd nézőre tett szert. Ezzel a portál 16. olyan videója, mely átlépte a kilencnullás nézettséget, egyben a 15. legnézettebb videó, és nem mellesleg a Major Lazer harmadik, Peace Is the Mission című albumának legsikeresebb dala is lett. Olyannyira felkapottá vált, hogy MØ az idei Nobel Békedíj-átadón is előadta. Meg persze a Szigeten, ahol a nagyszínpados Major Lazerhez csatlakozott a szám erejéig.

Az egyik előadó, a Major Lazer egy amerikai-brit-jamaikai elektronikus zenei trió, tagjai Diplo, Walshy Fire és Jillionaire. Major Lazer név alatt ez a társulás 2011 óta tevékenykednek, bár a banda duóként 2008-ban indult, azonban Diplo akkori társa, Switch 2011-ben kiszállt. DJ Snake francia dj és rapper a szám erejéig csatlakozott hozzájuk MØvel egyetemben, aki dán énekes-dalszerző. A tehetséges ifjú hölgy egyébként a sláger egyik szerzője is Diplo, DJ Snake, Jr. Blender és Martin Bresso mellett. A kollaborációjukból született Lean On sikerét az is jól mutatja, hogy jelenleg ez az egyetlen dal, amit 600 milliónál többször játszottak le a Spotify felhasználói.

Bár jelenleg sem szűkölködik lejátszásokban, megéri, hogy mi is növeljük még néhánnyal a számlálók állását!

Major Lazer & DJ Snake - Lean On

Major Lazer & DJ Snake – Lean On

 

Kapcsolódó cikkek:
Mi az a Major Lazer? Zenéjükben számos elem, reggae, dancehall, house, moombathon, de még hip-hop és funk is, szombaton a Szigeten!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások (16)

lap tetejére