Hol érdemes biztonságos és modern automata sorompót használni?

(x)
Napjainkban a kifinomult beléptető rendszerek megkívánják, hogy biztonságosan működő sorompók kerüljenek a bejáratokhoz.

Egyre gyakoribb, hogy lakóparkok, ipari centrumok, közös használatú garázsok igénylik a sorompóval ellátott beléptetést. 

Az új igények stílusában és technológiájában is elvárják a modern eszközök kialakítását. A FAAC Hungary Kft. iparágak szerint különböző automatizált nyílászárókat, beléptetési rendszereket gyárt és forgalmaz, melyek az egyedi igényekre is megoldást kínálnak. Egyik kiemelkedő újdonságuk a B614 típusú automata sorompó, melynek paramétereit, védelmi funkcióit cikkünkben részletesebben is bemutatjuk.

https-__www.faac.hu_ - 2024 január - Cikk1

 

Automatizált sorompó

Mindannyian jól ismerjük a parkolókban használt automata sorompókat, melyek biztonságosan képesek megakadályozni az illetéktelen be- és kilépést egy elkerített területről. Napjainkban a társasházi közös garázsok, parkolóházak, modern irodaépületek szintén igénylik az ilyen típusú eszközök beüzemelését. Általában a biztonsági és ellenőrzési célokra használt sorompó rendszer lehetővé teszi az automatizált forgalomirányítást.

A B614 típusú sorompó jól illeszkedik az új építésű épületek dizájnjához és stílusához. A masszív szerkezet óriási teljesítményt rejt magában. A berendezés kiváló minőségű alkatrészekkel és anyagokkal készült, így hosszú távon biztosítja a megbízható működést.

 

A B614 típus előnyei

Az új berendezés előnye, hogy a mobiltelefonoknál már megismert érintőképernyős, intuitív elektronikával készült, így programozása bárki számára egyszerűen megoldható. A sorompó hagyományos megjelenésű, azonban a felső részébe integrált elektronika, gombokkal és kijelzőkkel konfigurálható a kívánt működéshez.

A normál üzemeléshez, mely a kar fel- és lefelé történő mozgatását végzi, 24 V-os motort használnak, amely egy beépített kódoló segítségével tökéletesen személyre szabható beállítást eredményez. Az Omnidec rádiós dekódoló rendszer univerzálisan oldja meg az integrálást más eszközökhöz. Mivel a sorompó rúdja akár az 5 méteres hosszúságot is elérheti, így kiválóan alkalmas nagyobb ipari létesítmények ki- és beléptető rendszerébe történő bevonásához. A teherjárművek által okozott véletlen baleseteknek is jól ellenálló eszköz összenyomódás ellen maximálisan védett. 

 

Egyedi igényekre szabva

A sorompóban olyan védelmi rendszer is helyet kapott, mely vészhelyzet esetén lehetőséget biztosít a manuális működtetésre. Egyéb kiegészítőkkel tovább fokozhatjuk a használhatóságot, így tökéletes láthatóságot biztosítanak a fényvisszaverő csíkok, illetve a látványos vörös szín is.

Téli vagy esti működtetéshez a sorompó rúd teljes hosszába beépíthető LED világítás nyújt megoldást, így válik teljesen biztonságossá a kezelőgép üzemeltetése. A gumiból készült ütésálló profilokkal és szoknyával felszerelt sorompó nagy forgalmú területeken védi a gyalogosok és a gépjárművek közlekedését.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére