5 izgalmas társasjáték, amit minden társasjáték-gurunak ismernie kell

(x)
Mi is az, ami összeköti a történelmet, a nyomozói képességeket, az istenekkel való taktikázást, az alkudozást és a királyi cselszövést?

Nem, nem egy fantasztikus új filmsorozatról van szó. Ezek azok a kulcsfogalmak, amelyek köré épülnek a Gamefun legforróbb ajánlatai! Ugorjunk bele, és fedezzük fel az öt társasjátékot, amelyek meghatározóak a modern társasjátékos kultúrában!

whitepress1

 

1. A dögvész elől – Messina 1347 társasjáték

Játékosszám: 1-4 fő | Játékidő: 60-140 perc | korosztály: 12+

Rágcsálók, bolhák, járvány. Szicília szívében egy döntő fontosságú harc veszi kezdetét. Vajon te mit tennél, hogy megvédj egy egész várost egy pusztító járványtól? Ments meg embereket, építsd újjá a várost és légy Te a változás szele! Míg a dögvész sötét felhői gyülekeznek a város fölött, neked a túlélés és a népesség megmentése a feladatod. Veszélyekkel teli stratégia és izgalmas játékmechanika várnak minden 12 éves kor feletti játékosra ebben a lenyűgöző történelmi kalandban, a Messina 1347 tábláján.

 

2. Rejtélyek városa – Micromacro Crime City társasjáték

Játékosszám: 1-4 fő | Játékidő: 15-45 perc | korosztály: 12+

Vedd fel a detektív kalapot és a nagyítódat, mert megfejtésre váró bűnügyek kerülnek terítékre! Fedezd fel a bűnözés világát egy hatalmas, bohókás rajzolaton, és tárj fel minden egyes rejtélyt! Akár a legkisebb nyomokban is megbújhat a megoldás kulcsa. Az izgalom garantált Crime City térképén!

 

3. Istenek a pályán – Pöccenő Próféták társasjáték

Játékosszám: 2-4 fő | Játékidő: 15-40 perc | korosztály: 6+

Mi történik, ha az istenek unatkoznak és inkább egy kis izgalomra vágynak? A Kráter-szigeteken az istenek az emberek között járnak, és azon versengenek, ki tud több hívőt összegyűjteni. Próbáld meg lenyűgözni a halandókat, és gyűjtsd össze Te a legtöbb hívőt! Végtelen szórakozás és végtelen lehetőség a Pöccenő Próféták társasjátékkal! A kisebbek is bátran beszállhatnak a játékba.

 

4. A vagyon édes íze – Nottingham bírája társasjáték 2. kiadás

Játékosszám: 3-6 fő | Játékidő: 60 perc | korosztály: 14+

Adószedés sosem volt még ennyire szórakoztató! Legyél te a legügyesebb és leggazdagabb kereskedő vagy bíra, és légy részese egy őrült alkudozásnak, ahol minden tallér számít. Mindenki kedvenc adószedője, Nottingham “alázatos” bírája visszatért, és kibővült belső értékekkel várja a “tisztességes” kereskedőket. Szedd meg magad csengő, csilingelő tallérokkal és ravaszkodj kedvedre a Nottingham bírája 2. kiadásában!

 

5. Királyi döntések – A király dilemmája társasjáték

Játékosszám: 3-5 fő | Játékidő: 45-60 perc | korosztály: 14+

Merülj el a trón körüli intrikák, az udvari ármányok és az elágazó történetek kavalkádjában, és döntsd el, Te hogyan uralkodnál a birodalom felett! Minden döntés számít ebben a rendkívül izgalmas stratégiai szerepjátékban! Király dilemma, ha egy haladó szintű partijátékra vágysz.

A Gamefun csapata bízik benne, hogy te is új kedvencekre találtál ebben a válogatásban. A következő játékos kalandod csak egy doboznyira van tőled. Hozz létre új emlékeket, és játssz szívből! Még több szuper játékot találhatsz a Gamefun webshopjában, kalandra fel!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére