Stílusos és praktikus – hogyan válaszd ki a tökéletes válltáskát?

(x)
A hölgyek körében szinte elképzelhetetlenek lennének a mindennapok a vállukon fityegő táska nélkül.

Egyöntetűen kijelenthetjük tehát, hogy egy igencsak fontos kiegészítőről beszélünk. Azonban a megfelelő női válltáska megtalálása nem mindig gyerekjáték. Persze a legtöbb nő nem csupán egy táskát tart otthon a gardróbjában. Viszont minden hölgynek van egy különleges darabja, amit a legtöbbet magával hurcol, mikor elmegy hazulról. Nézzük meg tehát, hogy találhatod meg te is a tökéletes darabot?

 

A megfelelő méret kiválasztása – mire érdemes odafigyelnünk?

A női válltáska kínálatban számtalan különféle méretű darabot megtalálhatunk. Azonban a megfelelő darabok kiválasztásához fontos, hogy számba vegyük saját igényeinket is, és ne csupán az aktuális trendeket követve vásároljunk. Ha például tisztában vagyunk vele, hogy szeretünk sok mindent magunkkal cipelni a hétköznapokon, úgy inkább a nagyobb méretű táskákat részesítsük előnyben. Azok, akik viszont inkább csak a mobiltelefonjukat, a tárcájukat és pár sminkcuccot visznek magukkal a legtöbbször, feleslegesen választanak nagyobb méretű darabokat. Tehát az első lépés az optimális válltáska megtalálásához, hogy megleljük a számunkra ideális méretet – amelyben kényelmesen elférnek a cuccaink, mégsem túl nagy vagy kicsi.

valltaska

 

Az ideális fazon megtalálása

A fazon választását illetően szintén rengeteg lehetőségünk akad a női válltáskák tekintetében. Vannak, akik a sokzsebes táskákat részesítik előnyben, míg mások bőven beérik az egy részből álló zsák táskákkal. Amennyiben viszont gyakran cipelünk magunkkal fontos iratokat és/vagy ennivalót, úgy érdemes gondoskodnunk róla, hogy ezek külön fakkba kerülnek.

 

Dizájn – színek és minták

Ha már eldöntöttük mik is lesznek a számunkra ideális válltáska paraméterei, úgy érdemes rátérnünk a megfelelő dizájn kiválasztására. Az aktuális trendek számtalan mutatós darabot kínálnak számunkra a szteppelt fazonú bőr táskáktól kezdve egészen a mintás, textil variációkig. A paletta elég széles, erről pedig magunk is meggyőződhetünk a nagyobb áruházak, mint például a CCC kínálatát végigböngészve. Mellesleg itt egész jó áron be tudjuk szerezni a legtrendibb darabokat – akár az áruházaikban, akár a weboldalukon. Tehát tényleg megéri vetnünk rá egy pillantást. Amennyiben viszont tényleg mindennapi viseletre szeretnénk válltáskát választani magunknak, úgy nem árt, ha valamilyen univerzális dizájnnal ellátott darab mellett rakjuk le a voksunk. Tehát jobban tesszük, ha kerüljük a feltűnő színeket és mintákat. Azonban a klasszikus fekete és pasztellszínek szinte bármilyen ruházati összeállítás mellé kiválóan passzolnak – így ezekkel biztosan nem fogunk mellélőni. Természetesen, ha a ruhatárunk leginkább bohém, színpompás ruhadarabokat tartalmaz, úgy nyugodtan válogathatunk az ilyen jellegű táskák közül is. Csupán arra figyeljünk, hogy ilyenkor se üssön el nagyon a táska a többi ruházati elemtől. Nem árt például, ha akad egy fix darab, amihez igazíthatjuk a táska színét, mint a cipő vagy az öv.

valltaska-noi

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére