A trekking kerékpár egyre keresettebb a bicikli webáruházakban

(x)
Napjainkra a bicikli webáruház kínálat olyan színes lett, amelyet pár évtizeddel korábban biztosan ámuldozva szemléltünk volna...

Napjainkra a bicikli webáruház kínálat olyan színes lett, amelyet pár évtizeddel korábban biztosan ámuldozva szemléltünk volna. A mountain bike, a városi, az extrémek körülmények közé készült down-hill vagy triál típusok mellett, egyre népszerűbb a trekking kerékpár is. Ez a fajta a hosszabb, országúti túrákra készült, így a hangsúly elsősorban a kényelmen van, a sportosság igényének megtartása mellett. Bár elsősorban kirándulásokra tervezték, a kényelmének és a felszereltségének köszönhetően a mindennapokban is megállja a helyét.

 

A kényelem és a sportosság remek ötvözete

A trekking kerékpár elsődleges rendeltetése, hogy hosszú utakat is képesek legyünk vele úgy megtenni, hogy ez idő alatt végig stabilan, kényelmesen tudjunk haladni. Ezt a célt szolgálja az állítható kormányszár, a hajlított kormány és a nagy átmérőjű kerekek is.

Nem hegyi terepekre és erdei utakra készült, azonban az országútival összevetve a trekking kerékpár gumijának kialakítása a közepesen nehéz terepeken is használhatóvá teszi. Az emelkedők sem jelentenek neki gondot, valamint a kavicsos, murvás úton is remekül lehet haladni vele. Az egyetlen szempont, amelyben lemaradhat más típusokkal szemben, az a gyorsaság: ha ez fő szempont, akkor inkább a bicikli webáruház más termékei között érdemes szemezgetni.

 

Trekking kerékpár városi használatra is

Elsősorban hosszabb utak megtételére tervezték, akár közepesen nehéz terepen, így elengedhetetlen kelléke a csomagtartó, amelyre nehezebb csomagokat is rögzíthetünk az erre alkalmas vázkialakításnak köszönhetően. Így a trekking kerékpár nemcsak túrázáskor, de egy nagybevásárlás alkalmával is hasznos segítség lehet. A sárvédő, a láncvédő és az első teleszkóp szintén olyan felszerelés, amely nemcsak latyakos erdei utakon, de a városi közlekedésben is hasznos szolgálatot tehet.

Megjelenésében a sportos eleganciát sugározza, így bátran használhatjuk munkába járásra is. Ha egy valóban kényelmes és sokoldalú kerékpár vásárlásán gondolkozunk, amely hosszú éveken keresztül lehet remek társunk lehet, akkor bátran keressük a trekkingeket bármelyik bicikli webáruház virtuális polcain.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére