Gazdagon tápláló és hidratáló arctisztító C-vitaminnal

(x)
Minőségi arctisztító, amely nemcsak a bőrünkre rakódott szennyeződéseket távolítja el, de kényezteti és táplálja is a bőrt?

Minőségi arctisztító, amely nemcsak a bőrünkre rakódott szennyeződéseket távolítja el, de kényezteti és táplálja is a bőrt? Létezik-e egyáltalán ilyen prémiumminőségű termék? Igen! A MediNatural természetes kozmetikumai ez esetben is tökéletes választásnak bizonyulnak.

Young woman with long curly hair cleaning her face with sponge standing in front of the mirror

A népszerű brand palettáján található MediNatural C-vitaminos arctisztító gél nemcsak a szennyeződésektől és a sminktől szabadítja meg az arcbőrünket, de hidratálja és ápolja is azt – ezt pedig a legtöbb hasonló jellegű készítményről sajnos nem lehet elmondani, hiszen amellett, hogy tisztítanak, óhatatlanul szárítják is a bőrt. A C-vitaminos arctisztító szuperereje abban rejlik, hogy semmilyen formában nem tartalmaz alkoholt és tenzideket, ezzel ellentétben gazdag forrása az ásványi anyagoknak, vitaminoknak.

Az összetevői között mindent megtalálhatunk, amire a rugalmas, megfelelő védekezőképességgel ellátott, fiatalos és mélyen hidratált bőrnek szüksége van. Ilyen többek között a hialuronsav, az aloé-vera és a már említett C-, illetve E-vitamin is. Az arctisztító több egyszerű hatékony és praktikus terméknél, hiszen nemcsak a káros anyagokkal szemben nyújt védelmet, de az öregedés első tüneteivel ellen is felveszi a harcot.

Natúr kozmetikum – célkeresztben az egészségünk

A natúr kozmetikum rendszeres használatából számos előnyünk származhat. Mivel az egészség drága kincsünk, érthető, ha a szépségápolási rutinunk kialakításakor kizárólag a felsőkategóriás minőséget reprezentáló készítményekkel vagyunk hajlandók megelégedni. Testápolók, arckrémek, fényvédő krémek és arctisztító készítmények – e produktumok közvetlenül érintkeznek a bőrrel, így azok kiváló tulajdonságai nem képezhetik vita tárgyát.

A MediNatural szakértői gárdája érti a hölgyek és urak igényeit, így a növényi alapanyagú natúr kozmetikumaival kedveskedik mindazoknak, akik kompromisszummentes minőségre vágynak. A szóban forgó biokészítmények természetesen mentesek mindennemű szintetikus úton előállított vegyszertől, káros anyagtól. Összetevőik tekintetében a szépségápolási szerekben olyan termékeket köszönthetünk, amelyek minden ízükben az egészségünket szolgálják.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére