KLIP PREMIER: Punnany Massif – Hétköznapi hősök

2014. szeptember 17-én 20:00-kor debütált a Punnany Massif legújabb dala a hozzátartozó videóklippel. A mozgókép helyszínéül a Veszprémi Utcazene Fesztivált választották, ahol 150 lelkes rajongó segítségét kérték.

A pécsi zenekar különleges feladattal rukkolt elő 150 szerencsés kiválasztottnak. A fanatikusoknak az volt a teendőjük, hogy megtalálják Veszprémben elrejtett óriás hangszereket, miután ez sikerült részt vehettek az együttes koncertjén. A különleges hangulat tükröződik a képkockákon is.

Az együttes 2 énekese Felcser Máté és Meszes Balázs egy interjúban elárulták, hogy dalaiknál először a zenei anyagokat készítik el, majd a számok hangulatát írják meg és végül a szöveget kapcsolják hozzá. Mindent közösen írnak és szerkesztenek meg a stúdióban és általában a szerkezeti összeállítással töltik el a legtöbb időt. A Hétköznapi Hősöknél Felcser Máté nem érezte teljesek a felépítést, így egy plusz monológot írt hozzá a kiadás előtt.

Tempóját tekintve kivételt képez a többi Punnany számmal szemben, ugyanis jóval gyorsabb alaptempóval rendelkezik, mint a korábbi szerzeményeik. A Hétköznapi Hősöknél kevés élő hangszert alkalmaznak, így egyedülálló élmény lesz élőben hallani a Budapest Park színpadán szeptember 26-án!

http://antropos.hu/data/9068/2.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére