2019 utolsó Art&Design Market! – December 15.

Készülj velünk az ünnepekre! Szerezd be december 15-én az Art&Design marketen a szeretteid ajándékait!

Elérkeztünk az idei év utolsó Art&Design markethez. Természetesen mi is ünnepi formát öltünk, így lesz karácsonyi zene, fények és hangulat, rengeteg ajándéknak való kézzel alkotott csoda.
Több, mint harminc kézműves alkotó, beszélgetés, workshop és jótékonykodás – ez vár rád december 15-én a Morrisson’s2 Klubba.

Délelőtt 11 és 18 óra között várunk számos szépséges ékszerrel, ruhával, táskával, lakás dekorral, és sütivel.

Ne feledd! A következő Market is a jótékonyság jegyében zajlik!!!
Csatlakozz hozzánk, és vásárolj árusainktól, vagy keresd közvetlen a TündérPakk Közhasznú Alapítvány asztalát, és legyél te is jótevő!

<
DSC_0022-5ded54cb1a79d.jpg
DSC_0028-5ded54ce55289.jpg
DSC_0087-5deced6115216.jpg
DSC_0082-5deced5e1772e.jpg
>

Árusok, akik biztosan velünk tartanak:

Budapest Alternative by KoPé: vizuális történetmesélő, aki egy alternatív Budapestet jelenít meg minden hűtőmágnessel, képeslappal, és táskával.

Your Dream Design: nincs lehetetlen, az kerül a lencse alá, amit az alkotó megálmodott, egy darabka álom egy apró üveglencse alatt.

Hajnalka Tórizs Head Couture: a fejdíszek mestere! Elképesztő kiegészítőkkel találkozhatsz Hajnalka asztalánál.

Hórukk Hurok: elképesztő ügyességgel készít néhány fonalból szuper tárolókat és ékszereket, érdemes egy pillanatra nála is megállni.

Baranka Hipsterdesign: egy igazi hipszter eleganciával van dolgunk – ha kell fúr-farag, csak, hogy egy vízcsőből a legjobb barátod legyen, lakásdekorral és ékszerekkel vár mindenkit.

Biusbdesign: márka célja olyan NŐK öltöztetése, akik szeretik az egyediséget, szeretik hangsúlyozni a nőiességüket és igazi nagybetűs NŐK.

REF RAG by Biusb: kézzel készített lakás textíl mindenkinek – színesek, vidámak, praktikusak.

EVAM: letisztult forma, izgalmas anyagok, mindez táska képébe öltve – táska mindennapra, egy nem mindennapi nőnek!

Goods kreatív műhely: a kerámia modern megtestesülése. A kerámia ezer változatát leled meg náluk, ha mégsem, akkor pedig felveszik a rendelésedet és egy igazán egyedi készletet kapsz.

Ez Nekem Jó: ki mondta, hogy a mindenmentes az ízmentes is?! Ez Nekem Jó tudja, hogy mi jó neked, és igazán finom és ízletes allergén mentes sütikkel vár.

Kisvizzy: igazi művész, igazi illusztrátor, ami a fejében megszületik az hamar ki is kerül onnan! Gyere nézd meg mi jár éppen az alkotó fejében.

KoalArt: egyedi grafikák rendelésre, készek pedig a helyszínen. Egy kedves grafika mindennél jobb ajándék lehet karácsonyra is.

JeweLynx: kifinomult, elegáns ékszerek hölgyeknek egy igazi ékszer rajongótól, nem csak az ünnepekre. Az ékszerek főként ásványokból és tenyésztett gyöngyökből készülnek.

Sirène Esküvői Szalon: esküvői dekor az év legnagyobb részében, azonban az ünnepekre való tekintettel ezúttal gyönyörű karácsonyi dekorral érkezik hozzánk Sirène.

Doggies Design: ne csak Te, a kutyusod is öltözzön ünneplőbe. A Doggies Design segít ebben, ha magaddal hozod a kis kedvencedet, akkor személyre szabottan tudtok neki válogatni a helyszínen.

Kacs Kincse: emlékszel a nagyi fonott kosarára? Korán reggel, mikor a piacra indult vele, majd jött haza tele pakolva – most nosztalgiázhatsz és beszerezhetsz magadnak vagy akár ajándékba is egy ilyen kosarat, és a legjobb, hogy újrahasznosított papírból készül minden darab.

Horváth Zs. Mária: ékszerek, melyek minden képzeletet felülmúlnak, és szinte semmi esélye, hogy két egyformát találsz Mária asztalán. Gyere és válaszd ki, melyiket készítette neked!

Pompomity: karácsonyfa fonalból – elképesztően trendi, és biztosan a lakás fő díszévé válik nagyon hamar. Szerezd be a sajátodat nálunk Pompomitytől!

D O B R O B O W: csokornyakkendő neked és a haveroknak is! De a párodnak is király ajándék lehet. Igényes megjelenés, igényes csomagolás, széles választék!

PurpleTurtleBag: aki a táskákat szereti rossz ember nem lehet, főként, ha zerowaste-ben gondolkodik.

Ediba – a könyvműves: tervezz előre, és vedd meg már most egyedi kézzel festett határidőnaplódat jövőre.

Nóri Dekor: #imádás _ Elmondhatatlanul cuki és szőrös ünnepi lakás dekorokkal vár Nóri minden látogatót.

Fiore kozmetikumok: tisztálkodj a természet erejével! Fiore kozmetikumai garantáltan naturális alapanyagokból készül, ha bizonytalan vagy gyere, nézd meg magad, és kérdezz a készítőtől.

M.Tünde-kézműves táskák,kiegészítők: egyedi formák, praktikus anyagok – megtalálod a kerek, a hosszúkás, és a szőrös táskát is, csupán válogatnod kell.

Fonalanna: a fonal nem mindennapi felhasználása – találkozhatsz vele lajhár, vagy mackó formájában, de a tálka is jó eséllyel abból készül, ha Fonalanna asztalánál állsz éppen.

Art’Em Studio: „Az alkotáshoz gondolatok kellenek, tér és idő, meg persze jó eszközök.” – szerencsés helyzet, hogy Art’Em-nél minden összeállt.

puepues_handmade: a régi az új – rengeteg hímzett csoda egy helyen.

Beszélgetés / Workshop:

15:00 Beszélgetés az Alkosd meg magad másképpen megálmodójával (INGYENES!)

15:30 WORKSHOP! (1500 Ft / fő)

Részletek, vagyis mi fog történni a workshopon?

🔹 Időtartam: kb. 1,5 óra
🔹 a művészetterápiában használt eszközök rövid áttekintése
🔹 az Eleonóra által vezetett komplex művészetterápiás foglalkozások rövid bemutatása
🔹 a zene, mint önmegismerést segítő eszköz – saját élményű gyakorlatok
🔹 a képzőművészet, mint önmegismerést segítő eszköz – saját élményű gyakorlatok

Fontos! Bejelentkezés nem szükséges, de kérünk amennyiben biztosan jössz a workshopra küldj egy emailt a meszaroseli79 [kukac] gmail.com címre.

Korhatár NINCS! Várjuk a kicsiket és a nagyokat is!

<
market-summer-flyerA6-dec155ded54efd2206.jpg
DSC_0043-5ded54d6c5d44.jpg
DSC_0037-5ded54d3e4b12.jpg
DSC_0012-5ded54c5d9274.jpg
>

Nézd meg milyen volt az előző market ITT.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére