Venom: képek és előzetes!

A pókemberből ismerős gonosz ezúttal főszerepben fog a vásznon darálni, méghozzá nem is akárki által játszva. FOTÓK és VIDEÓ!!

A Ruben Fleischer rendezte film főszereplőjének a castingja noha eddig is köztudott volt (főszerepben Tom Hardy), ellenben most már vizualizálni is tudjuk, hála egy két képnek a forgatásról. Az egyik képen ráadásul Hardy Scott Haze-el bunyózik, akiről eddig semmit se tudtunk.

Egy másik képen Jenny Slate-et láthatjuk, az „American Cancer Center” előtt, ami a venom fanoknak ismerős lehet. A képregényekben ennek az épületnek a mélyén születik meg az öt szörnyeteg, amelyek közül egyik majd Tom Hardy karakterén is átveszi a kontrollt, káoszt és pusztítást hagyva maga után.

A történet szerint a „Life Foundation” nevezetű cég kezdte ezeket a bizonyos kísérleteket. Nem mellesleg pedig Tom Hardy Slate-je ennek a cégnek a kötelékében fog dolgozni, amit az MCU exchange erősített meg.

A fentebb említett Scott Haze amerikai színész karakterét sokáig homály fedte, de most már róla is többet tudunk egy kicsivel. A neve Roland Treece lesz, és ő is a Life Foundationnél fog dolgozni.

Tehát az eddigi neten keringő tippek nagyjából beigazolódtak.

 

Michell Williamsről is megtudtuk, hogy Anne Weyinget fogja alakítani, ám a képregényben még van bőven fontos karakter, akiről nem tudunk még semmit se.

A film 2018 október elején jelenik meg, remélhetőleg a közeljövőben többet tudunk meg, akár egy előzetes formájában.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére