Soulwave: Nehezen Múlik [VIDEÓ!]

November első napján új klippel jelentkezett a Soulwave. VIDEÓ!
  • Soulwave: Nehezen Múlik [VIDEÓ!] (03:23)

    November első napján új klippel jelentkezett a Soulwave. A videó a Nehezen Múlikcímű számhoz készült, ami október 17-én debütált a Petőfi Rádióban.
    A dal, és ehhez hűen a videó is egy szerelmi csalódás történetét dolgozza fel. A klip női főszereplője nem más, mint a színházi és filmszerepeiről ismert Törőcsik Franciska, akit a nemrégiben megjelent Aurora Borealis című filmben láthattunk, valamint, legközelebb a Budapest Noir című mozifilmben találkozhatunk vele. Volt szerelmét pedig a Vígszínház társulati tagja, Ember Márk alakítja. A színész neve valószínűleg sokaknak ismerős lehet, hiszen főbb színházi szerepei közé tartozik A dzsungel könyve Sir Kánja, a Szentivánéji álom Lysandere, valamint a Pál utcai fiúk idősebb Pásztora.
    A Soulwave zenekar sikeres évet tudhat maga mögött. A 2017-es Petőfi Zenei Díjátadón megnyerték az év felfedezettje címet, Kalandor című daluk pedig idén Comet jelölést kapott.
    A Nehezen Múlikot november 16-án élőben is meghallgathatják a rajongók az Akvárium Klubban egy fergeteges hangulatú koncert keretein belül.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Antropos TV

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére