NYERJ KÖNYVET: Hatalmas kis hazugságok

A sikersorozat alapjául szolgáló regény most magyarul is olvasható. NYERD MEG A KÖNYVET!

Liane Moriarty nem teljesen ismeretlen a magyar olvasók előtt. Korábbi regényei, a Pioneer Booksnál megjelent Add vissza az életem!, A férjem valamit titkol és A hipnotizőr szerelme című művei szép sikereket arattak a hazai eladási listákon. Idén novemberben az ausztrál írónő eddigi legnépszerűbb könyve, a Reese Witherspoon és Nicole Kidman nevével fémjelzett sikersorozat alapjául szolgáló Hatalmas kis hazugságok is elérhetővé vált a magyar közönség számára az Alexandra Kiadó gondozásában.

NYERJ KÖNYVET: Liane Moriarty – Hatalmas kis hazugságok >>>

A pengeéles logikával megírt történet szinte az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasót, miközben olyan fontos és fájdalmasan aktuális kérdéseket feszeget, mint hogy meddig tűrhet egy bántalmazott nő, mi történik valójában a kívülről tökéletesnek tűnő családok otthonaiban, mennyire nyomja rá a bélyegét az elszenvedett abúzus az áldozatok életére, illetve egyedülálló anyaként milyen esélyekkel boldogulhatunk egy paradicsominak tűnő, ám rettenetesen képmutató környezetben.
A Hatalmas kis hazugságok egyrészt első pillantásra egy titkokkal, feszültséggel teli krimi, miközben kíméletlen őszinteséggel merül alá a női lélek rejtelmeibe.

Hatalmas_kis_hazugsagok_B1

„Hadd fogalmazzak egyértelműen. Ez nem ingyencirkusz, hanem nyomozás. Gyilkosság történt.”

Egy iskola valahol Ausztráliában, ahová a szépek és gazdagok hordják a gyerekeiket. A felső középosztály paradicsoma ez, ahol a látszat az úr, ahol azonban a csillogó külsőségek mögött sötét titkok rejlenek…
A történet másik oldalán pedig az ártatlan gyermekek állnak, akik tisztaságukban és naivitásukban szándéktalanul is visszatükrözik szüleik világát, mindazt, amit azok elrejteni igyekeznek.
Vajon a zaklatónak a gyermeke is zaklatóvá válik? Vajon az önző kivagyiság gátjai átszakíthatóak? Vajon van esély őszinte barátságra, értékes emberi kapcsolatokra a felszínes magamutogatás mögött?

„Pokolian jó könyv. Vicces és félelmetes.”
Stephen King

Liane Moriarty (1966) a Hatalmas kis hazugságok című regényével az első ausztrál szerző, aki a New York Times sikerlistájának első helyén debütált. A könyvből készült HBO-sorozat, amely olyan neves színészek főszereplésével készült, mint Nicole Kidman, Reese Whiterspoon vagy Laura Dern, a 2017-es gálán nyolc Emmy-díjat nyert.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Irodalom

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére