Lacuna Coil-koncert május 7-én az A38 hajón

Öt év után tér vissza Budapestre a Lacuna Coil, az egyik legnépszerűbb gothic metál zenekar. Az 1994-ben alakult milánói csapat május 7-én az újbudai A38 hajón mutatja be legutóbbi, Delirium című lemezét.

Nyolcadik albumával egy sötét, elhagyatott, régi szanatórium képzeletbeli falai közé vezet a Lacuna Coil. A Delirium egy szellemekkel és megkínzott lelkekkel teli, tönkretett életek sebeit magán viselő képzeletbeli világot mutat be – szerepel a szervező Concerto Music által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban.
Az olasz metálzenekar lemeze a korábbiaknál sötétebb és ijesztőbb hangulatot teremt. Mint írták, a Delirium arról a horrorról szól, amellyel minden nap szembesülnünk kell, amikor az ismeretlennel nézünk szembe. Az anyag készítésében ezúttal is jelentős részt vállalt az alapító basszusgitáros, Marco Coti-Zelati, aki producer is volt, sőt Alessandro Olgiati fotóit felhasználva ő alakította ki a borító grafikáit is.
A Lacuna Coilban Marco Coti-Zelati mellett Cristina Scabbia és Andrea Ferro énekel, gitáron Diego Cavallotti játszik, a dobos az amerikai Ryan Blake Folden. Az együttes legutóbb 2012-ben a Sziget fesztiválon lépett fel Magyarországon. A május 7-i koncert előzenekara a moldovai Infected Rain lesz.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére