2017. november 21-22-23. Gundel

Fashion Week 2017 Ősz a Gundel Étterem Báltermében

A fantasztikus Gundel Étterem adott otthont a három napos Fashion Week 2017 Ősz rendezvénynek.

Az Étterem Báltermében 13 divattervező mutatta be legújabb kollekcióját. A rendezők a maximumra törekedtek: látványos megoldások, izgalmas dallamok és fényhatások, lendületes program jellemezte ezeket a novemberi estéket, ahol a divat iránt érdeklődők minden igényét sikerült kielégíteni.

A divatbemutatókat változatos zene kísérte, miközben a különböző ruhastílusokból és divatirányzatokból kaphattak ízelítőt a vendégek: live act, opera és kamarazene színesítette programot egy-egy tervező bemutatkozása között.

Budapest Fashion Week / 1.nap

 

A 2017. november 21-23-án megrendezésre kerülő eseményen régi és új, feltörekvő tervezők munkáit csodálhattuk meg, jelen volt többek között Zerobarracento, Tar Melinda, Hecendorfer Tímea, JAL Kids, Szonja Dudik, Ticci, Aranyi Szilvi, Drubina Karolina, Pál Tibor, One & Only. A welcome ital után egy igazán impozáns helyiségben foglalhatott helyet a közönség, és minden este, ahogyan felcsendült a zene és megjelentek a modellek a színpadon, valamennyi érdeklődőt magával ragadott az emelkedett hangulat. Érdekes és izgalmas megoldások, magával ragadó zene és látvány töltötte be a teltházas báltermet az esték folyamán.

Budapest Fashion Week / 2.nap

 

A közönség és a sajtó nagy megelégedésére változatos programmal leptek meg bennünket a szervezők, és egészen egzotikus, látványos kreációk kerültek színpadra. Találkoztunk itt pin-up stílussal, de megcsodálhattuk egy thai tervező munkáját is, amely minden nézőt lenyűgözött. Panaszra nem lehetett ok, a program érdekes volt és cseppet sem unalmas. Váratlan ötletek is helyet kaptak, és ez nemcsak a kollekciókra igaz: arra gondolnánk, hogy az opera kissé idegen lehet egy fiatalos és lendületes esti program kellős közepén, mégis a bámulatos és szellemes előadásmód maximálisan lekötötte a közönség figyelmét. A kreációk pedig izgalmasak, mégis abszolút hordhatók és rafinált megoldásokban bővelkedők voltak, mindez pedig elég ok volt arra, hogy a következő alkalommal is visszatérjenek a divat iránt érdeklődők, és újból átadják magukat egy hasonló kellemes élménynek, mint ezek a novemberi esték voltak.

Budapest Fashion Week / 3.nap

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére