Szilveszteri vacsora a Columbus Hajón 2014

Szilveszteri vacsora a Columbus Hajón 2014
2014.12.31 20:00


Büféasztalos vacsorával, korlátlan italfogyasztással és egész este élőzenével várjuk vendégeinket.

 

PROGRAM

Kapunyitás: 20:00-kor
Vacsora 20:30-tól
Egész este élőzene (a vacsora alatt akusztikus duó majd 22:00-től 4 fős zenekar kifulladásig)
Tombola 23:00-kor
Éjféli büfé 00:30-tól

 

ÁRAK:

Részvételi díj az Italcsomag I-el : 25.000,- Ft / fő
(Az ár tartalmaz egy fogadó italt, a büféasztalos menüsort, az éjféli büfét, a korlátlan italfogyasztást 20 órától és
1 pohár Vylyan KSZI habzóbort)

A hajó budai oldalán található (korlátozott számú) asztaloknál, közvetlenül az
ablak mellett történő elhelyezés esetén a fenti csomag ára: 29.000,- Ft / fő

Részvételi díj az Italcsomag II-vel : 29.000,- Ft / fő
(Az ár tartalmaz egy fogadó italt, a büféasztalos menüsort, az éjféli büfét, a korlátlan italfogyasztást 20 órától és
1 pohár Duval-Leroy Brut Champagne-t)

A hajó budai oldalán található (korlátozott számú) asztaloknál, közvetlenül az
ablak mellett történő elhelyezés esetén a fenti csomag ára: 33.000,- Ft / fő

Menü áraink gyermekek részére (3-12 év között):
– Ablak melletti asztalnál 3-12 éves korig: 16.000,- Ft
– Nem ablak melletti asztalnál 3-12 éves korig: 14.000,- Ft
– 0-2 éves korig ingyenes a részvétel

A menü árakra 12% szervízdíjat számítunk fel, mely a vacsora végén, a helyszínen fizetendő.

 

Az ünnepi fényekbe öltöztetett Columbus Hajó tökéletes helyszín az ünneplésre! Varázslatos kilátás Budapest fényeivel, háttérben a Budai Várral, csak fokozzák az est hangulatát!
Várjuk Önt az év utolsó napján, egy büféasztalos vacsorával egybekötött szilveszteri mulatságra!

SZILVESZTERI VACSORA A COLUMBUS HAJÓN 2014

Fogadó italok
Kir Royal (pezsgő koktél)
Fűszeres puncs (alkoholos és alkoholmentes)
Zsindelyes barack pálinka

Szilveszteri Menüajánlatunk

Előételek
Mozzarella gyöngyök paradicsommal és házi bazsalikom pestoval
Füstölt lazacszeletek és füstölt pisztráng citromos snidlinges vajkrémmel
Pisztáciás jércegalantin
Konyakos kacsamájpástétom balzsamos meggyel
Sonka válogatás körített juhtúróval
Dijoni mustárban pácolt hideg sertéssült savanyú uborkás majonézes burgonya saláta ágyon

Saláták
Kevert saláta joghurtos és vinaigrette öntettel
Citrom olajos pácolt fetasajt kerti zöldségekkel
Klasszikus Cézár saláta pirított csirkemell darabokkal

Főételek
Bulgur pirított gombákkal, sült paprikával és fekete olivabogyókkal
Lazac filé roston bazsalikom mártással, gőzölt zöldségekkel
Zöldfűszeres ementálival töltött jércemell illatos jázminrizzsel
Mangalica paprikás juhtúrós galuskával
Egészben sült hátszín színes bors mártással és steak burgonyával

Desszertek
Kecskeméti barackos túrótorta
Meggyes marcipános rétes
Mogyorós csokoládé torta

Éjféli büfé
Pikáns lencsés malacraguleves
Roppanós virsli mustárral, tormával

ITALFOGYASZTÁS

Italcsomag I.
Korlátlan italfogyasztás az alábbiakból 20:00-tól:
Csapolt sör (Soproni, Gösser), Gösser NA
A Vylyan pincészet borai Villányból:
Villányi Boszorkány Rizling 2013, Villányi Kakas Rosé 2013, Villányi Macska Portugieser 2013
Ásványvíz (szénsavas és mentes)
Szénsavas üdítőitalok, Gyümölcslevek
+
1 pohár Vylyan Villányi KSZÍ habzóbor (0,15l)

Italcsomag II.
Korlátlan italfogyasztás az alábbiakból 20:00-tól:
Csapolt sör (Soproni, Gösser), Gösser NA
A Vylyan pincészet borai Villányból:
Villányi Boszorkány Rizling 2013, Villányi Kakas Rosé 2013, Villányi Macska Portugieser 2013
Prémium bor kínálatunk:
Benedek Mátrai Epreskert Sauvignon Blanc 2013
Takler Szekszárdi Bikavér Reserve 2009
Ásványvíz (szénsavas és mentes)
Szénsavas üdítőitalok, Gyümölcslevek
+
1 pohár Duval-Leroy Brut Champagne 0,15l


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére