NYERJ BELÉPŐT: Júl.22. Brains – Discography a Parkban

Július 22-én a Budapest Parkban a #DISCOGRAPHY névre keresztelt koncertükön az eddigi albumaikról is szemezgetnek. NYERJ PÁROS BELÉPŐT!
Térkép betöltése...
IX., Soroksári út 60.
2017.07.22 18:00 - 22:00
Budapest Park
Küzdőtér ✚ ➝ Super Early bird: 1999 Ft - SOLD OUT, ➝ Early Bird 06.20-ig: 2499 Ft -SOLD OUT, ➝ Limitált elővétel 07.12-ig: 2999 Ft, ➝ 07.13-tól és a helyszínen: 3499 Ft, ✚ Terasz jegyek ✚ ➝ Mastercard bal első terasz: 5999 Ft, ➝ Mastercard bal középső terasz: 5999 Ft
Brains

A Parkba erre az estére beköltözik a drum and bass színtér és nem hagy maga után nyugalmat. A zenekar fergeteges lüktetése és a tiszta énekhang egy másik világba kalauzol minket, ahol a tökéletesség érzése nehezedik majd kellemesen a vállunkra. 1994 óta hallunk a fiúkról és azóta sem adták lejjebb a színvonalat, hiszen egyre feljebb és feljebb törnek a színtéren belül.

Július 22-én a Budapest Parkban a #DISCOGRAPHY névre keresztelt koncertükön az eddigi albumaikról is szemezgetnek: az új Keep Burning című lemezük anyagán kívül a Stand Firm, Full Range, Refresh The Style, Top Shotta és Humanual albumainkról is válogatnak dalokat a setlistre!


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére