NYERJ BELÉPŐT: Máj.12. Heincz Gábor Biga Lemezbemutató az A38 hajón

A 2012-es év egyik legnagyobb slágerét a Learning to Let Go-t a Eurovíziós Dalfesztiválról jól ismerjük! Élőben máj.12-én az A38 hajón! NYERJ BELÉPŐT!
Térkép betöltése...
Petőfi híd, budai hídfő
2017.05.12 19:30 - 23:00
A38 Hajó

HEINCZ GÁBOR LEMEZBEMUTATÓ, ELŐZENEKAR: MRS COLUMBO VENDÉG: Wolfie (Punnany Massif)

Bigát már nem kell bemutatni. A 2012-es év egyik legnagyobb slágerét a Learning to Let Go-t a Eurovíziós Dalfesztiválról jól ismerjük!

A következő évben szintén slágerlistás Easy Loving-t hallgatva eleinte az a kérdés merült fel bennünk, hogy melyik külföldi sztár dala lehet, angol nyelvű számai olyan színvonalasra sikerültek.

Kisebb szünet után, legalábbis ami a saját dalokat illeti- hiszen ez alatt is számos tv műsorban (Sztárban sztár, Nagy Duett) láthattuk Bigát- a tavaly ősszel megjelenő Gátlás sztriptíz dala hatalmas siker lett. A már magyar nyelven megszólaló, Biga által írt dal, máig előkelő helyen szerepel a hazai-, és a határon túli rádiókban egyaránt.

A Gátlás sztriptíz stílusban is merész váltást jelentett, egy igazi fesztiválos, bulizós irány felé mutat, amit mi egyáltalán nem bánunk! Tovább fokozza a koncert színvonalát, hogy a vendégként fellépő Wolfie (Punnany Massif) több új, Bigával közös számmal készült, amik szintén megtalálhatóak lesznek az albumon.

A koncertre érdemes időben érkezni, mert az előzenekar nem más lesz, mint a MRS COLUMBO!
Többek között hallhatjuk majd, a Dal 2017-ből jól ismert Frozen King-et, de Dorniáék számos új zenével lepnek meg majd bennünket.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére