Amerikából jöttem – családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a MAO-val

Térkép betöltése...
2017.11.19 11:00 - 13:00
Budapest Music Center (BMC)
1500 // 4500 (családi jegy 2 felnőtt-2 gyerek)

A jazz muzsika iránt a végletekig elkötelezett Modern Art Orchestra és az improvizáció egyik legtapasztaltabb színházi képviselője Kálloy Molnár Péter közös családi jazz-színházi műsorát 2017. november 19-én láthatják a BMC-ben.

A havi rendszerességgel jelentkező „Amerikából jöttem” sorozat nem titkoltan a jazz alapvetéseit kívánja bemutatni, és a színház és humor erejével közelebb hozni a műfajt a jövő zenehallgató közönségéhez.

A két felvonásos előadás első felében Kálloy Molnár Péter alkalomról alkalomra újabb és újabb szerepbe bújik, amely a „zeneipar”, a „show business” egy igazán jellemző karaktere lesz. Találkozhatunk majd vele például, mint híres producerrel, vagy hangszerszállítóval, de akár koreográfus művészként, vagy rendőrként is feltűnik majd, hogy ráncba szedje a zabolátlan jazz zenészeket. Eközben mind a nagyzenekarral, mind a közönséggel kölcsönhatásban alakulnak majd a játékos történések. A Fekete-Kovács Kornél által vezetett big band így a helyzetekbe ágyazva mutatja be a jazz muzsika tradícióit.
A második részt a MAO az aktuális témához kapcsolódó darabokból válogatott koncerttel zárja.
Az előadás műfaját tekintve is teljesen új: a jazz-színházban garantált a sok nevetés, a humor, a lehetetlen improvizációs helyzetek, a virtuóz megoldások és a sok jó zene.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére