Az Instant összebútorozik a Fogas Házzal!

Február 15-én bezárta kapuit az Instant, hamarosan egyesül a Fogasházzal.

Február 15-én egy fergeteges búcsúbulival zárta be kapuit Budapest egyik leghíresebb szórakozóhelye, az Instant. Bár nyolc évig töretlenül működött, most költözni kényszerült a város másik nagy klubja mellé az Akácfa utcába, a Fogas Ház mellé. De miért is merül fel most az ő neve is? Mert az Instant és a Fogas Ház úgy döntött, hogy karöltve egy új szórakozóhelyet hoznak létre.

Az Instantban a hét minden napján bulizhattunk, a Fogasban is több különálló teremben tombolhattuk végig az éjszakát más-más zenei stílusok lüktetésében. Így jogos a kérdés: vajon mi születik a két hely egyesüléséből?

Fotó: facebook.com/fogashaz

Nyisd ki a világot – hirdeti már az Instant és a Fogas Facebook oldala is, utalva arra, hogy valami újat fognak létrehozni a VII. kerületi Akácfa utcában. Megtudhatjuk azt is, hogy március 14-én már vissza is térnek egy igazi szórakoztató komplexumként. Ráadásul nem is akárhogy! A nyitóbuli öt napon át fog tartani. A hírek szerint a megszokott Instant gyakorlat megmarad, így minden hétköznap reggel 6:00-ig beszélgethetünk, sörözhetünk, fröccsözhetünk és táncolhatunk majd.

Az Istant és a Fogas Ház két külön arculatot, márkát és életet testesített meg, mely elvileg ugyanúgy megmarad az új központi helyen is. Kíváncsian várjuk, hogyan alakul majd a fúzió, és miként születik meg Budapest egyik legnagyobb belvárosi szórakozóhelye.

Az Instant programszervezője az Antropos.hu-nak elmondta, meglepnek majd minket egy új tánctérrel is, ahol kizárólag minőségi underground, tört ütemű zenék szólnak majd. Lesz majd dnb, de rave buliba is beleütközhetünk, itt folytatódik az ASAN playground Zomblaze és Cadik rezidenciájával, a Hi Hat Heat nevű garage klubest és találkozhatunk grime-al, az ELEVATED brigáddal, csak hogy párat említsünk.

Ahogy a Fogas Ház Facebook oldalán is olvashatjuk, a zene helyett most az építkezés zajai hallatszanak a falak mögül, de mindenki nagyon izgatott, hiszen hamarosan megmutathatják, milyen őrült helyet alkottak meg az Instanttal karöltve.

 

“Ui: A Liebling és a LARM továbbra is vár!”

 

Fotó: facebook.com/fogashaz

Fotó: facebook.com/fogashaz

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások (14)

lap tetejére