LNF / nubeatz boutique

Már kiskoromban - hála szüleimnek - elég komoly zenei "kiképzésben" részesültem. Eleinte inkább hagyományos, hangszeres zenéket részesítettem előnyben (underground rock, jazz), dobolgattam egy kicsit, majd eljutottam az indusztriális zenékhez, ahonnan számomra egyenes út vezetett az elektronikáig.

-Mikor és hogyan kerültél először kapcsolatba a zenével?
-Már kiskoromban – hála szüleimnek – elég komoly zenei "kiképzésben" részesültem. Eleinte inkább hagyományos, hangszeres zenéket részesítettem előnyben (underground rock, jazz), dobolgattam egy kicsit, majd eljutottam az indusztriális zenékhez, ahonnan számomra egyenes út vezetett az elektronikáig.

-Milyen stílusú zenéket játszol?
Széles a spektrum:ambienttől deep house-on át, breaken keresztül minimálig szinte mindent, csak nyerje el a tetszésemet. Sose szerettem egy stílusra leszűkíteni, amit játszom, számomra nincs is igazán jelentősége a besorolásoknak.

-Otthon milyen zenét hallgatsz?
-A fentieken kívül komolyzenétől jazzen át rockig ugyanígy mindent, ami jó-csak kevesebb időm van zenét hallgatni,mint szeretném :(

-Melyik hanghordozót részesíted előnyben: bakelit, cd, mp3? Mi a véleményed a többiről?
-Hangminőség szempontjából nyilván a bakelit az etalon, de van, ami csak mp3-on hozzáférhető-abból dolgozik az ember, amije van :))) De nem nézem le egyiket sem!

-Kedvenc dj-d? Kedvenc producered? Kevenc kiadód? Kedvenc lemezboltod? Kedvenc számod? Kik motiválnak?

-Hihetlen sok tehetség van,nagy részük teljesen ismeretlen, igazságtalan bárkit kiemelni,de hogy körvonalazható legyen, tessék pár név a producerek közül: Mathew Jonson, Mikael Stavöstrand, Michael Mayer, Mossa/csak M-betűsök jöhetnek szóba :))) /na jó, Antonelli Electr., Alex Smoke. Dj-k közül bárki tetszik, akin hallani, hogy eredeti, és hogy van koncepciója, arról,amit csinál-ez mind-mind motiváció számomra. A kedvenc lemezboltom az internet, ott szinte minden megvan, ami érdekel :)

-Mennyire érzed fontosnak a közönség visszajelzéseit? Mennyire hagyod, hogy a közönség befolyásoljon?

-Nyilván az elmondottak alapján van alapvető elképzelésem, arról, hogy mit szeretnék játszani, de azért vagyok ott, hogy jó buli kerekedjen az adott este, ehhez nyilván figyelni kell a közönséget is, mi az, ami bejön nekik, abba az irányba továbbmenni…

-Mi a véleményed az általad képviselt irányzat hazai és nemzetközi> helyzetéről? Múltja, jelene, jövője?
-Annyira sajnos nem látom jónak a helyzetet. Igaz, hogy rengeteg buli van,de az emberek nem igazán az újra kíváncsiak, épp ezért sok-sok színvonalas, csak kisebb buli kong az ürességtől, ez sok fiatalnak érthetően elveszi a kedvét. Remélhetőleg 1-2 éven belül letisztul a terep, kialakul, hogy ki nyújt igazából minőséget, és ki ugrik divathullámra… és eddig ismeretlen tehetségek is komoly lehetőséghez jutnak!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére