2016-ban sci-fi: Midnight Special

A műfaját tekintve Jeff Nichols által sci-fi chase névvel illetett film a 84-es Starmanből nyerte a fő inspirációt. VIDEÓ!

2016. március 18-án érkezik Jeff Nichols következő – szám szerint negyedik – rendezése, a Midnight Special. A rendező eddigi alkotásai, név szerint a Matthew McConaughey nevével fémjelzett Mud (2012), a Take a shelter (2011), valamint a Shotgun series (2007) a 2009-ben Oscarra jelölt Michael Shannon-nal, nem jutottak el a magyar mozik nézőihez, reméljük, ez most másképp lesz.

facebook.com/MidnightSpecialMovie

A műfaját tekintve Nichols által „sci-fi chase” névvel illetett film John Carpenter Starman című 1984-es filmjéből nyerte a fő inspirációt. A történetben helyet kap újfent Michael Shannon, most egy apuka szerepében, aki miután rájött fia különleges képességeire, vele együtt menekül el. Miközben egy kormányzati ügynök – Adam Driver személyében – és egy extrém vallási szekta vezetője – Sam Shepard alakításában – üldözi őket, csatlakozik hozzájuk még Kirsten Dunst és Joel Edgerton is.

A film szereposztása és forgatókönyve mind arra enged következtetni, hogy végre Jeff Nichols rendezését is viszontláthatjuk majd a hazai mozik 2016-os kínálatában.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére