DiCaprio hajszája az Oscarért [játék]

TE most hozzásegítheted Leonardo DiCaprio-t a díj elnyeréséhez! Hogy hogyan? Eláruljuk!

Los Angeles-i születésű Leonardo (Wilhelm) DiCaprio a filmszakma egyik legkiemelkedőbb alakja, többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész. A 41 éves sztár hatalmas hírnevét a „Titanic” című film főszerepével nyerte el, ahol Jack Dawson bőrébe bújva hódította meg a női szíveket. Azóta számos filmben szerepelt, rengeteg elismeréssel és díjjal büszkélkedhet, az Oscart viszont még mindig nem sikerült megkaparintania.

 

TE most hozzásegítheted a díj elnyeréséhez! Hogy hogyan? Eláruljuk!

Leonardo DiCaprio

Számos vélemény és elgondolás kering az interneten, hogy hosszú idő óta mi okból nem díjazzák az elismert színészt. Többen úgy vélekednek, hogy túlságosan tökéletes a szakmájában, emellett nincs nála fantasztikusabb férfi. Nehéz eldönteni, hogy az irigység vagy a móka vezérelte azokat az alkotókat, akik a színész Oscar-nélküliségén élcelődnek, hiszen nemrég egy szórakoztató, ugyanakkor retro kinézetű játék jelent meg az interneten.

Tombolj a vörös szőnyegen, azaz segítsd hozzá Leonardo DiCaprio-t az Oscar-díj elnyeréséhez! A játékban a H + G gombok segítségével „megfuttathatjuk” a színészt, ezzel elősegítve a trófea eléréséhez. Stratégiára nincs szükség, viszont számos akadály kerül az útjába. Meg kell küzdeni a fotósok hadával, miközben feltűnnek a színen a legjobb férfiszereplő kategória jelöltjei, sőt még pár alkalommal Lady Gaga is „átgázol” rajta.

Szóval, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, esetleg odáig vagy a színészért és úgy gondolod, a filmekben nyújtott kiváló alakításáért már megérdemelné a várva várt Oscart, akkor szánj rá pár percet. Szakítsd meg szegény DiCaprio balszerencse sorozatát!

A játék eléréséhez kattints a képre: 

00
Jó szórakozást!

Kapcsolódó cikkek:
Leonardo DiCaprio élete legsötétebb szerepét kapta Scorsese új filmjében Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese ismét együtt dolgozik: a színész Az ördög a Fehér Városban című filmben élete legsötétebb szerepét vállalta el.
Leonardo DiCaprio kisírja végre magának az Oscart? [trailer] Jön Leonardo DiCaprio és Tom Hardy főszereplésével készül The Revenant western-bosszúfilm. VIDEÓ!
Leonardo DiCaprio túlélődrámája nyert Észak-Amerikában A visszatérő nyerte a mozis hétvégét a hóvihar sújtotta Észak-Amerikában...
Melyik Leonardo DiCaprio 10 legjobb filmje? Nemrég lett 40 éves. Emlékszel a 10 legjobb filmjére? Szerinted mikor kap már Oscar-t?
10-en, akik az Oscarra várnak... Hosszú az út az Oscar-díjig, és van aki egész életében hiába vár rá. 10 színész, illetve színésznő már bőven bebizonyította, hogy érdemes a hollywoodi csillogást fémjelző szobrocskára.
A következő három évben a közmédia közvetíti Oscar-gálát Az elkövetkező három évben a közmédia sugározza az Oscar-gálát - közölte az MTI-vel szerdán a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére