Arany-emlékév

Zeneszerzőversenyt hirdetnek az emlékév alkalmából

A versenyt két kategóriában - dal vagy dalciklus zongorakísérettel, valamint dal vagy dalciklus vonószenekari kísérettel - hirdetik meg...

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem – az Arany János-emlékév Emlékbizottságának támogatásával – versenyt hirdet Arany János munkáinak felhasználásával készülő új zeneművek alkotói számára.
A versenyt két kategóriában – dal vagy dalciklus zongorakísérettel, valamint dal vagy dalciklus vonószenekari kísérettel – hirdetik meg, a pályázatok beadási határideje 2018. január 5. éjfél. Az alkotásnak minimális időtartama nincs, de maximum 15 perces lehet, Arany János szövegei csak magyar nyelven használhatók fel – közölte a Zeneakadémia az MTI-vel.
A pályaműveket elbíráló zsűri elnöke Meláth Andrea énekművész, tagja Fekete Gyula, Dubrovay László, Jeney Zoltán és Vajda János zeneszerző. Az eredményhirdetésnek és a gálakoncertnek a Zeneakadémia ad otthont 2018. március 1-jén.
A versenyen – korhatár nélkül – minden szerző pályázhat, nevezési, részvételi díj nincs. Egy szerző több pályaművet is benyújthat, de ezeket külön-külön kell beadni. A pályázatokat elektronikus úton az aranydalverseny@zeneakademia.hu címen, zárt borítékban személyesen leadva a Zeneakadémia Ligeti György épületében, vagy postai úton a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, Arany Dalverseny Titkárság (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.) címen várják.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Irodalom

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére