Wellhello a Parkban: tökéletes dalok és színház

Nem mindennapi dallamok és felejthetetlen élmények idézik vissza a Wellhello legutóbbi Park koncertjét! BESZÁMOLÓ+FOTÓK!

Teltház, tömött sorok, magasban tartott kezek, hangosan éneklő rajongók, nem mindennapi dallamok és felejthetetlen élmények, számomra ezek a kulcsszavak idézik vissza a WellHello legutóbbi koncertjét a Budapest Parkban! Beszámoló!

Kattints a képre és nézz 2017.06.10. Wellhello @ Budapest Park FOTÓKAT!

 

„Sold out”! Minden zenekar életében ez a kis jelző jelenti az igazi elismerést és a legnagyobb visszacsatolást. A Wellhello számtalanszor tehette már ki a teltházas táblát a Budapest Parkos fellépése mellé, így 2017. június 10. sem volt kivétel. Sejteni lehetett, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel érdemes korán érkezni a helyszínre. 18:00-kor tömött sorok jelentek meg a kasszáknál és a ruhatárosok keze is gyorsan pörgött, de a bejutás nem okozott fennakadást. A szervezők az együttes nevével ellátott fénykardokkal lepték meg a rajongókat, már ekkor érezhettük, hogy nem mindennapi estében lesz részünk… A táncolni vágyók korosztálya igen széles skálán mozgott, ugyanis a gyerkőcöktől az 50+-ig mindenki képviseltette magát.

 

Wellhello – Antropos.hu

Antropos.hu PARTYFOTÓ – 2017.06.10. Wellhello @ Budapest Park

 

Előzenekarként a Soulwave léphetett a világot jelentő deszkákra. Véleményem szerint megfelelően előmelegítették a színpadot hazánk legnépszerűbb formációjának. 20:30-kor a kivetítőn Anger Zsolt főszereplésével egy kisfilm jelent meg a kivetítőkön, majd a zenekar 2 frontembere lépett a VIP karzat tetejére és egy karabiner segítségével csúszott a színpadra. Ennél hatásosabb belépőt elképzelni sem tudtunk, természetesen az ováció sem maradt el a tömegtől.

Legelső dalként „Sokszor volt már így” csendült fel és utána sem volt megállás a setlist-et illetően. Kiemelt helyet kapott a nemrégiben megjelent új korong 2 szerzeménye is az „Odaút” és a „Senki nem véd meg”, melyet szintén teli torokból énekeltünk. Az új dalok előrevetítik, hogy ismét izgalmas zenei utazásra készülhetünk a Zsáner névre keresztelt albumon. A koncertet szintén Anger Zsolt szakította meg néhány perc erejéig, aki a színpadra vezette kislányát, akit születésnapja alkalmából leptek meg. Felemelő volt látni a meglepettséget a csöppség arcán. Az ikonikusnak számító dalok sem maradhattak el, így természetesen a „Rakpart” felcsendülése után majdnem felrobbant a Park. A tűzijáték és a konfetti fontos részét képezte az ünneplésnek.

 

Ha osztályoznom kellene az estét mindenképpen csillagos ötöst adnék. Tehetséges zenészek, tökéletes dalok és szinte színházba illő előadásmód jellemezte a szombat estét!

A következő Parkos koncertdátumra is fény derült 2017. 09.09. Érdemes időben megvásárolnotok belépőtöket, mert erős a gyanú, hogy ismét hamar elfogynak…

 

Kattints a képre és nézz 2017.06.10. Wellhello @ Budapest Park FOTÓKAT!

Kattints a képre és nézz 2017.06.10. Wellhello @ Budapest Park FOTÓKAT!

Kapcsolódó cikkek:
Wellhello: missziónk, hogy ne menjünk trendek után [INTERJÚ!] Fluor Tomi az Antropos.hu-nak mesélt az elmúlt hónapokról, új dalokról, popzenéről, Diazról és a csajok is szóba kerültek... INTERJÚ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére