Vörösre ég az ég augusztusban a Dürer felett

Augusztus 16-án a Dürer Kertben lép fel az August Burns Red.

Az nem is kérdés, hogy az August Burns Red imádja Magyarországot és a hazai közönség a legvadabb bulikat éli meg velük. De az, hogy a banda a különleges Messengers 10th Anniversary Tour során maroknyi európai város között Budapestet is megtiszteli azzal, hogy teljes egészében lejátssza legendás lemezét – valjuk be, nem semmi!

A lemez dalai mellett természetesen elő fog kerülni még jó pár olyan szám, amit a zenekar igazán szeret és úgy érzi, illik a Messengers-ünnephez.

Fotó: wiki

A keresztény metalcore-t játszó bandát 2003-ban alapították a Pennsylvania-beli Lancasterben. A tagok nagy része akkoriban még középiskolában tanult. Leginkább kaotikus breakdownjaikról és szabálytalan ütemeikről ismertek messze földön. Dalaik témái a sötétség régióiban mozognak, depresszióról, a társadalmi tolerancia hiányáról, gyárszról és halálról énekelnek (üvöltenek) leginkább. Legutóbbi lemezük, a Found in Far Away Places 2015 nyarán jelent meg (szerintünk ez a legjobb alkotásuk eleddig). A lemez Identity című dala ott volt az év metál dala jelöltek között a Grammy átadón.

Legjobb lemezük:
Found in Far Away Places

Legjobb számuk:
Thiry and Seven

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére