Vízhordó

Magyarországon az elmúlt 10 esztendőben jelentősen megnövekedett az ásványvíz fogyasztás. Köszönhető ez annak, hogy az emberekben megnőtt az igény a tiszta, ideális ásványianyag tartalmú ásványvizek rendszeres fogyasztására. A Vízhordó ebben nyújt segítséget, hiszen a kiváló minőségű és megfelelő összetételű, korlátozás nélkül fogyasztható PANNON-AQUA ásványvizet ajánljuk rendszeres fogyasztásra.

A VÍZHORDÓ által kínált szolgáltatás abban különbözik más lehetőségektől, hogy nemcsak bérbe adják az adagolóikat, hanem meg is vásárolhatják őket.
A PANNON-AQUA ásványvíz fogyasztójaként Ön és családtagjai, alkalmazottai, munkatársai egészségének megőrzését is elősegíti. Ezáltal otthoni, munkahelyi kiadásait csökkentheti, hiszen biztosítja a folyamatos munkavégzés lehetőségét.

Praktikus, helytakarékos mert:
-nem kell külön hűtőszekrényt használni,
-nem kell teafőzőt használnia,
-nem kell vízforralót és kávéfőzőt használnia, mindezt megoldhatja a Vízhordó vízadagolóival.

Rengeteg időt, így pénzt is megtakaríthat szolgáltatásuk igénybevételével. Vízadagolóik irodák, szervizek, üzemek, bemutatótermek, egészségügyi intézmények, ügyfélszolgálatok, magánlakások hideg- és forróvízzel való ellátását képesek megoldani, ezzel is emelve szolgáltatásaik színvonalát.
Készülékeikre 1 év jótállást vállalnak, és a jótállási idő lejárta után is vállalják a folyamatos karbantartást, tisztítást, szervizelést.Igény esetén – gép vétele, bérlete és folyamatos ballonos vízvásárlás mellett – vállalják palackos ásványvíz, üdítő házhozszállítását is.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Gasztró

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére