Várday Béla online fotókiállítása: Hideg percek

Várday Béla természetfotós képeit ajánljuk mindazoknak, akik régen láttak havas tájat, és azoknak, akik kiváncsiak a csíkszeredai havasok kopár, néhol gyér erdőkkel borított vonulataira. Az itt kiállított képek szerepeltek, az "100 féle Erdély" óriásfotó kállításon.


“Várday Béla vagyok, 1975-ben születtem Csíkszeredában, itt is élek, közgazdászként dolgozom a szoftveriparban. 4 éve fotózom digitális technikával. Természetfotósnak tartom magam, fotóimmal szeretném bemutatni környezetem apró szépségeit.
Kedvenc témáim egyike a Kárpát medence keleti részén fekvő csíki havasok kopár, néhol gyér erdőkkel borított vonulatai. A Csíki havasokban készült munkáim szerepeltek a Budapesten megrendezett “100 féle Erdély” óriásfotó kállításon és több MAFOSZ szalonon. Minden évszakban érdekes ez a táj, de talán télen adja a legjobb fotós témákat. Ehhez azonban néha el kell tűrni a reggeli -20 fok alatti fagyot vagy a félméteres havat.
A kiállítás anyaga is itt készült. Kiállításom egy csésze forró tea mellé ajánlom.”Kattins a képre és néd meg Várday Béla online fotókiállítását!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Képző

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére