2015. április 15-16-17. Az ANTROPOS.hu támogatásával!

Újra itt a Budapest Fashion Week

PRLMNT (Budapest, Teréz körút 62.) kapunyitás minden nap 17:30-kor, a bemutatók 19:00-kor kezdődnek.
Azoknak akik Április 15. és 17. között ellátogatnak a PRLMNT-ben rendezett idei tavaszi Budapest Fashion Weekre, garantáltan egyedi élményben lesz részük.

NYERJ PÁROS BELÉPŐT az Antropos.hu -n ITT!

Itt nem a megszokott, minden ember által ismert tervezőkkel találkozhattok, újabb, még kevésbé ismert kedvenceket találhattok magatoknak. A felhozatal egészen változatos lesz, a Cocoon Undies fehérneműitől olyan new wave-es hangulatú ruhákig, mint a Kutyadolog design és a Chacra by Caunca kollekció. A rendezvényen bemutatkozó márkákról részletes leírásokat olvashattok a BFW facebook oldalán, de azért itt egy kis ízelítő:

A 2006-ban alapított Tsoogo márkát a kifinomultság és elegancia jellemzi, a Budapest Fashion Weeken már negyedszer szerepel.

A Pink Code különlegessége, hogy Európa szerte kutat fel tervezőket, akik egy-egy kapszulakollekció erejéig terveznek a Pink Code concept stílusának megfelelő vintage darabokat.

000

Az Anwaryan a Yellow Ribbon Collectiont fogja bemutatni, stílusukat az ötvenes évek Amerikájának és Olaszországának optimista hangulata jellemzi, keverve a Japán egyszerűséggel.

Hecendorfer Tímea, Marco Marosiuk és Marija Sabic ruhái fogják képviselni a héten az haute couture vonalat, előbbiek színházi jelmezeket terveznek gyakran, még utóbbi szerbia egyik legnevesebb tervezőjeként jónéhány tévéműsor és szépségverseny ruháit tervezte.

Ha egy igazán érdekes divateseményre szeretnél ellátogatni idén tavasszal, ne hagyd ki április 15. és 17. között a Budapest Fashion Weeket.

Jegyet a helyszínen vehettek, 2000 forintos áron.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére