Civil Sziget 2009

A Sziget Szervezőiroda idén is pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára az augusztus 12-17 között megrendezésre kerülő Szigeten való részvételre. Részletes információ valamint február 20-tól a pályázati online űrlap a www.sziget.hu/civilsziget oldalon található.

Két kategóriában várják a civil szervezetek jelentkezését az idei Szigetre. Egyrészt a Civil Sziget helyszínen való megjelenésre, másrészt a fesztivál lebonyolításában való részvételre lehet jelentkezni. A Civil Szigetre olyan programokat várnak, amelyek bemutatják a pályázó szervezet mások számára hasznos tevékenységét és törekszenek a „szigetlakók” aktivizálására, a programokba való bevonására. Ezen a helyszínen 100 szervezet tud majd bemutatkozni.

A lebonyolításban való részvételre pályázatot nyújthatnak be azok a – legalább egy éve működő – szervezetek (egyesületek, alapítványok), amelyek fesztivál számára hasznos szolgáltatást biztosítanak, ezzel hozzájárulnak a rendezvény színvonalának emeléséhez, illetve bővítik az eddigi szolgáltatások körét, és amelyek megjelenése nem kötődik feltétlenül a Civil Sziget programhelyszínhez.

 

Mindkét pályázat leadásának (internetes lezárásának) határideje, április 30.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére