Új a nap alatt: filmrendezők a konyhában [ VIDEÓ]

Kedvenc rendezőink mennyire vannak otthon a konyhában? FANTASZTIKUS és étvágygerjesztő VIDEÓ!

Ki tudja, hogy kedvenc sztárrendezőink mennyire vannak otthon a konyhában, az viszont biztos, hogy olyan főzős videókat rittyentenének össze, amitől eláll a szavunk. Ha ettől nem jön meg a kedved ahhoz, hogy fakanalat ragadj, akkor semmitől.

A reklámokat rendező ételspecialista David Ma valóra váltotta, amiről fantáziálgattunk, ráadásul nem is akárhogy. Olyan rendezők vizuális stílusából inspirálódott, mint a Kill Bill-t jegyző Tarantino, a szimmetriáért rajongó Wes Anderson, a drámai Alfonso Cuarón, vagy mindannyiunk kedvenc akciófilmese, Michael Bay. Ebből csak jó sülhet ki, mutatjuk!

Egy jó séf úgy áll a tűzhelyhez, hogy tudja, a legegyszerűbb receptből is lehet valami egészen művészit készíteni. Ezeket a videókat látva pedig tényleg teljesen új jelentést kap az alkotás fogalma. David Ma figyelt arra, hogy a látványvilág és a videó hangulata tökéletesen passzoljon az adott rendező egyediségéhez, de közben a főzés különböző fázisait is remekül bemutatja. Érdekel, hogyan készül a spagetti Tarantino módra, esetleg megnéznél egy klassz gofri receptet az effektek császárának stílusában? Egy perc tömény kulináris- és filmélményért kattints a videókra!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére