Tumblr Tv: Függőséget okoz!

Nemrég indult, mára teljesen meggyilkolta a produktivitást – itt a Tumblr Tv. Csak saját felelősségre!

Mindenkinek megvan az a weboldal, ami előtt órákra le tud ragadni, van akinek olyan emelkedett dolgok, mint a szépirodalmi folyóiratok, vannak akiknek a pletykaoldalak, természetesen a 9gag vagy a Boredpanda majdnem mindenkinek és itt a legújabb időpazarlós oldal, ami garantáltan a tömeg kedvence lesz, a Tumblr TV. GIF-ek végtelenítve. Ennyi, semmi különlegesség, de csodálatos!

A Giphy TV után a Tumblr is elindította a saját felfejlesztett gif-tv verzióját, a Tumblr tv-t. Az elődhöz hasonlóan itt is a munkamorál meggyilkolása lehet a rejtett cél, ugyanis az internetes „televízió csatorna” végeláthatatlan gif-ek tárháza, melyeket teljes böngészőablaknyi szélességben ömlenek az internetező nézők arcában. És higgyék el, nagyon gyorsan függőséget okoz.

Van itt minden, Doctor Who, cicák – rengeteg cica, Adventure time, Trónok harca, mozgó gyorskaják és minden, ami a 21. századi kultúrából ki nem maradhat.

Az alapbeállításán hagyva az aktuálisan népszerű gif-eket játssza le véletlenszerűen, azonban a gif-ek hastagekkel vannak ellátva, amik segítségével kategorizálhatjuk is látványvilágot. Személtető példaképp álljon itt a saját streamelésű kis csatornánk, mely a legjobban kifejezi, hogy mit érzünk, amikor rájövünk, hogy mennyi időnket fogja elrabolni a csodás tv!

A csatorna ezen kívül el van látva még egy szünet-gombbal, aminek a lenyomásával végtelenítjük az aktuálisan előttünk mozgó képsort. Van ezen kívül előre- és visszagomb is, ha esetleg nem szimpatizálnánk az adott „műsorral”, vagy ha túl hamar tűnt volna el az előbb még bájosan falatozó lajhárka a szemünk elől.

gif képformátummal mindenütt találkozhatunk, hisz ha egy képbe akarjuk foglalni az érzéseinket, véleményünket, esetleg el akarjuk érni, hogy online szarkazmusunk közérthetővé váljon, akkor a mozgóképek megosztása erre a legtrendibb mód. Ezt szem előtt tartva a Tumblr Tv-nél a képek szívelhetőek, megoszthatóak, valamint a forrásblog is mindig fel van tüntetve, így vissza is tudjuk keresni a weboldalon. A csatorna műsora már így is végtelen közeli lehet, de jelen pillanatban is folyamatosan bővül.

Így tehát nincs egyéb dolgunk, mint kényelmesen elhelyezkedni, elindítani a műsort, a képernyő elé tapadni, és elfelejteni, hogy más dolgunk is akad. Jó szórakozást!

 

00

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére