Túl a Super Bowlon: ezek a drága reklámok mentek [VIDEÓK!]

Idén átlagosan kb. 5 millió dollár volt az ára annak, hogy valaki a Super Bowl szünetében reklámozhasson... VIDEÓK!

A Superbowl kétséget kizáróan az év sporteseménye, ezért a közvetítése idején nem akármennyit kell kicsengetniük a cégeknek, ha bármit reklámoznának.

Idén átlagosan kb. 5 millió dollár volt az ára annak, hogy valaki a Super Bowl szünetében reklámozhasson. Ez óriási befektetés, viszont mindig akad hirdető, tekintve, hogy a Super Bowl hozzávetőleg 110 millió amerikait szegez a tv képernyője elé. Milyen ötletekkel álltak elő 2018-ban? Lássuk!

Az autógyártó Ram szélsőségesre sikeredett reklámjában Martin Luther King beszédének részleteivel próbálta vásárlásra buzdítani az embereket, míg a Stella Artois Matt Damonnal igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy jótékonysági kampányuknak hála ivóvízhez juttatják a harmadik világ rászorulóit. A Budweiser reklámjában hasonló üzenettel találkozunk; bemutatják, hogy ha kell, vizet palackoznak, amit aztán eljuttattak a természeti katasztrófák sújtotta helyekre.

S ha Super Bowl, akkor a Pepsi szösszenetét sem hagyhatjuk ki. Az elmúlt évek, évtizedek népszerű reklámarcai mind felbukkantak Cindy Crawfordtól Britney Spearsen át, a narrátor szerepét pedig Jimmy Fallon öltötte magára. A Coca-cola mindenkihez szólt, bárhogyan is definiálja magát valaki. Nőkhöz, férfiakhoz, gyerekekhez, kiemelve, hogy mind egyediek és megismételhetetlenek vagyunk, ők pedig gondolnak erre, amikor különféle termékeiket fejlesztik.

 

A hírességek sorát folytatta a rappelő Peter Dinklage (mint Busta Rhymes) és Morgan Freeman (Missi Elliott hangján) is, akik a Doritos és a Mountain Dew közös reklámjában tűntek fel. Az Amazon szintén izgalmas ötlettel állt elő: hírességek hangján szólaltatták meg az Alexa nevű, hangvezérelt asszisztenst akit “betegsége alatt” többek között a szabadszájú Gordon Ramsey, Rebel Wilson és Cardi B helyettesített.

A reklámok sorát estig tudnánk folytatni, nézzétek meg őket, és döntsétek el, melyik a legjobb!

 

Kapcsolódó cikkek:
Brad Pitt női parfümöt reklámoz Történetében először a Chanel férfi modellt választott legsikeresebb parfümjének arcává.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére