The Biebers lemezbemutató az Akváriumban!

A The Biebers zenekar újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis 2017. április 8-án ismét budapesti nagykoncertet adnak az Akvárium Klubban.

2017. április 8-a piros betűs dátumként szerepel a The Biebers zenekar életében, hiszen ekkor mutatják be rajongóiknak legfrissebb albumukat. Helyszínként az ország legmodernebb koncerttermét választották az Akvárium Klubban.

Legújabb korongjuk a “Vár a holnap” címet viseli és nehéz kiválasztani a legnagyobb slágereket. Személyes kedvencem az “Üzenet a lányoknak” című szám, melyben Puskás Dani énekel. A vendégzenészekben sincs hiány, hiszen hallhatunk kollaborációt Flour Tomival, MC Kemonnal és Herrer Sárival is. Érdemes lesz képviseltetni magatokat szombaton, ugyanis élőben hallhatjátok velük az ikonikus dalokat.

A The Biebers együttes különleges ismertetőjegye, hogy dalaik és előadásmódjuk által teljes mértékben megszűnik a külvilág és a közönség számára csak az első osztályú dallamvilág kerül előtérbe. Színpadi jelenlétük miatt könnyen hatalmába tud keríteni a határtalan szabadságérzet és a végtelen energia.

Nincs más dolgotok, mint megrendelni a belépőket és kiválasztani a legkényelmesebb cipőtöket! Biztos, hogy újra emelkedett hangulatban lesz részünk és ismét megtapasztalhatjuk a #galaktikus szexizést!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére