Szombaton kik zenélnek nekünk és miért? ANTROPOS.hu15 @ A38

Már.10-én kik zenélnek nekünk és miért? Hazai dj-k és őrült jó classic/oldschool tört ütemek a hajón!

Clarivo nélkül nem sok Antropos.hu bulit tartottunk. Velünk volt Antropos.hu díjátadón a Gödörben (most Akvárium), és a Merlinben is, számtalanszor a Corvintetőn (most Corvin club), velünk volt az Instantban is, és még sorolhatnánk. Jó producer, jó dj, félig Jack Lemon, Tilos rádióban is zenél, a Mustbeat szervezőcsapat tagja, az Ozora fesztiválon színpadmester, és nem mellékesen jó haver. Nem volt kérdés, hogy elhívjuk a 15. szülinapi bulira! 23 órakor vele kezdődik az ünnepség!

clairvo

 

Az 1. Antropos.hu szülinapon is zenélt Bergi 15 éve, nem felejtettük el, hogy milyen jó hangulatot csinált akkor. Azóta számos jó buliban hallottuk és buliztunk zenéire. Természetes volt, hogy újra elhívjuk. Kb.23:40-től a színpadon és vele Uk garage és bass music. Várjuk!

bergi

 

Több emlékezetes fellépése volt a Ninjabreakz csapatnak Antropos.hu bulikon, a már nem aktív Pryus, illetve a másik alapító tag Krueger is is régóta kapcsolatban van az Antropos.hu-val, Reza most először Antropos.hu bulin, de azért ismerjük munkásságát. Biztos, hogy a legjobb felvezetést tőle várhatjuk dj Palotai előtt, kb.00:20-tól!

reza

 

Először talán Tilos partikon buliztunk zenéire a Pecsában, vagy szerdai Rewind-on (Trafóban, West Balkánban, Kultiplexben) már homályos, de sok Antropos.hu Night-on is találkoztunk vele Kuplungban, a Corvintetőn, illetve az A38 hajón is. Nem kell bemutatni szerintem senkinek. Ha ő ott megérkezik a lemezjátszók mögé, az biztos, hogy őrült nagy buli lesz! Az egyik legolvasottab cikk az Antropos.hu-n a vele készített interjúnk! Érdemes elolvasni, még most is érdekes! Kb.1 órától a pultban dj Palotai!

palotai

 

Ludmilla többször fellépett már bulinkon a Kuplungban, vagy az A38 hajón. Sose okozott csalódást, Palotai mellett biztos, hogy ő a másik, akit nem kell bemutatni a tört ütemeket kedvelő közönségnek. Kb.2 órától zenél.

ludmilla

 

Metha a 2. Antropos.hu szülinaptól (a Süss fel napban tartottuk, ami most a teljesen más stílusú Morrison’s 2) velünk van. Ott volt velünk a Kuplungban, és a Corvintetőn is. Sok fantasztikus bulit szerveztünk együtt. Kezdetben Breakbeat massive, most már Be massive néven szervez bulikat. Zenék ír és ad ki, kisebb fesztivált szervez, hajós buli is fűződik nevéhez, már techno bulikon is fontos időkben szerepel. Büszkén követjük pályafutását a kezdetek óta. Nemrég készült dj portré itt olvasható vele! Jó haver, és jó dj, már 1 éve megmondtuk, hogy ne csináljon más programot március 10-én! TheLucky23 művésznevű csapattársával kb.3 órától mutatja meg nekünk Metha régi és új kedvenceit (B2B).

metha

lucky

 

Dj LNF is velünk van a 2. Antropos.hu szülinap óta, hiszen együtt kezdtek bulikat szervezni. Velük volt a Süss fel napban, Kuplungban, Corvintetőn és az A38 hajón is. LNF nagy zenei gyűjteménnyel rendelkezik, bármilyen elektronikus zenei partiban megállja a helyét. Hobbiból egymás esküvőire járunk. Metha és Lucky után 4 órától ugrálhatunk zenéire.

LNF

 

Cheeky a Corvintetős bulijaink óta velünk van, kezdetben cikekket írt az Antropos.hu-ra, majd az Antropos.hu bulik állandó ls fontos fellépője volt sokáig. Mostanában goa bulikon –  pl. Ozora fesztiválon is – hallhattjuk, de külföldön és vidéken is egyre ismertebb a neve. Jelenleg betegeskedik, de reméljük szombatig felépül, és közösen pörgeti a csúcsra a bulit Dj LNF-fel.

cheeky

 

Fontos megemlíteni, akik nélkül nem jött volna létre ez az ünnepi party: először is a Signal Events-nek, illetve Gábornak, az A38 hajónak, a Ninjabreakznek, EpicMedia-nak, Funzine-nak, barátoknak, segítőknek, szerkesztőknek, újságíróknak, fotósoknak, dj-knek, programszervezőknek és hirdetőknek!

A magazin halad tovább, érdemes lesz ránk kattintani a jövőben is. Hiszen minden nap várunk nyereményjátékokkal, érdekes cikkekkel, programajánlókkal, interjúkkal, partyfotókkal és videó-riportokkal.  ;)

 

antroposhu15

Kapcsolódó cikkek:
15 éves lett az Antropos.hu Márc.10-én ünnepelj velünk, fellép Palotai, Ludmilla, Metha és sokan mások. VÁRJUK! NYERJ BELÉPŐT!
DJ portré: Bergi - A grime és a garage új aranykorát éli Márc.10-én dj Bergi is fellép az Antropos.hu 15.születésnapján. Ő aki az 1. születésnapon is ott volt! Kérdéseinkre válaszolt! INTERJÚ!
Dj porté: Metha - Olyan családban nőttem fel, ahol a zene családtagnak számít Metha nagyon sok Antropos.hu buli fellépője idén újra velünk ünnepel, márc.10-én az A38 hajón. INTERJÚ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére