Soerii & Poolek verssel kábít [klip]

Új dallal és videóklippel jelentkezett a botrányos megjelenéseiről híres duó, ezúttal Pilinszky versekkel ejtik ámulatba az útjukba kerülőket. VIDEÓ!

Új dallal és videóklippel jelentkezett a botrányos megjelenéseiről híres duó, ezúttal Pilinszky versekkel ejtik ámulatba az útjukba kerülő embereket, akik az extázistól összevizelik magukat. Durva lenne? A költészet nyers ereje bizony néha különös dolgokat hoz ki az emberből. A dalban csatlakozik hozzájuk zsolaa, aki laza dumájával szinte hipnotizálja a hallgatót, ami nem csoda: tapasztalt rapper, évtizedes múlttal a hip-hop szakmában.

Soerii & Poolek

A videót miki357 rendezte akinek a neve garancia a minőségre, ami ezúttal egy VHS magnószalag minősége, hiszen a videóklip végső változata videómagnóról lett a YouTube-ra kimásolva az autentikus “VHS” hatás elérése érdekében.

A Pilin$zky egyúttal egy új Soerii & Poolek lemez előfutára is, ami év végére várható. A látványos élő fellépéseiről híres páros idén csak pár koncertet ad, melyek azonban annál nagyobb szabásúak lesznek.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Irodalom

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére