Soerii & Poolek történelem (18+)

2015. 04. 08. 18:37 - Endrődi Fanni+KoPé
Nézzük és hallgassuk szépen sorban a szuperpáros slágereit, aztán nyerjünk páros jegyet az ápr.11-i koncertre ITT!

Soerii & Poolek: a 2 fura fazon, akik műanyag parókában, nem mindennapi látványelemekkel felturbózva nyomulnak bulijaikon. Dalaikból árad a könnyedség és a mérhetetlen gúny, amit a szövegek egyszerűségével tesznek egyedivé. Ez a koncepció újabb állomásához érkezett, ugyanis 2015. április 11-én lemezbemutató koncertet tartanak az Akvárium Klubban.

2015. április 11-én új Soerii&Poolek lemez! NYERJ BELÉPŐT az Antropos.hu-n ITT!

 

Soerii & Poolek // Fotó: facebook.com/soeriipoolek

 

Nézzük meg, hogy melyek az eddigi legsikeresebb slágereik?!

A 2008-ban alakult együttes első lemezét 2010-ben adta ki Ua-Mua címmel, majd ugyanebben az évben jelent meg Elton John névre keresztelt EP-jük is. Ezek közül a legnagyobb figyelmet az Elton John kapta, melyet a Supernemből ismert Papp Szabi tett teljessé. Aztán jött a többi sláger: Tanga, Rohadt Sexy vagy…

 

 

 

Bár mindig nagyon népszerűek voltak, de az igazi népszerűséget a Valahol messze című EP hozta meg nekik. Két vendégelőadóval is együttműködtek az egyik Papp Szabi, aki a címadó dalban játszott főszerepet, a másik Péterfy Bori, aki a Maximális extázisban engedte szabadjára hangját.

 

 

A kollaborációk alapvetően meghatározzák a formáció életét, ezért Odettet is felkérték egy közös szerzemény elkészítésére. A klip hűen tükrözi a szám elnevezését, sőt Nagyban hozzájárul a megértéshez is…

 

 

A közreműködők sorából nem hiányozhat az ország egyik legnépszerűbb előadója Halott Pénz sem, akivel a Hétfő, szerda, szombat kedd című slágert írták. A szöveg továbbra sincs túlgondolva, a mondanivaló a szavak eredetiségében rejlik. A tavalyi Fishing on Orfű Fesztivál himnuszává is vált.

De Fluor Tomi is megadta magát nekik:

 

 

 

Még Szikora Robival is összehoztak egy nagyon szép balladát:

 

 

2014. április 15-én jött ki a Baby, ami szintén nagyon gyorsan az ország kedvence lett. Az elkészítésénél segített a Mary Popkids-ből ismert Kama, valamint Zsola és DJ Bootsie is. Ezt a dalt – ahogy korábban említettük -, már ezerszer meghallhattuk, mert annyira jó…

 

 

Másik nagy kedvencünk a Brutális nyár lett:

 

 

Az új album debütáló számának szövegét a Vaddisznót, az Anti Fitness Club énekese Molnár Tamás írta. Témáját tekintve roppant életszerű szituációt jelenít meg. A buli végén a ruhatárnál egy missziót kell teljesíteni: szerezni egy társat, akit haza lehet vinni, és jól meg… Az idő szűkében gyorsan kell cselekedni, mert a szórakozóhely hamarosan bezár.

Hat új fog felcsendülni április 11-én, és érdekessége, hogy végig Papp Szabi fog énekelni. (gy.k.: ezt jelenti az, hogy ‘feat. Papp Szabi’.)

 

 

2015. április 11-én az Akvárium Klubban hallhatjátok először élőben a lemezt, melyet felejthetetlen dizájnelemekkel fognak feldobni. Itt elsősorban a LED pultra kell gondolni, a zenekar nevének kezdőbetűivel nyomatékosítva. Természetesen nem maradnak otthon a csajok sem, akik állandó elemét képezik fellépéseiknek. Az idei évi fellépőruhájuk is itt debütál majd.

Ne feledjétek: a jó hangulat, tánc és ének garantált!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások (18)

lap tetejére