Roy és Ádám Trió: Közel 20 éve léteznek

Idén új albumot jelentetett meg, melyhez most egy vadonatúj klip is készült.

Közel 20 éve léteznek, de továbbra is keresik az új utakat és az izgalmat a zenében. A Roy és Ádám Trió idén új albumot jelentetett meg, melyhez most egy vadonatúj klip is készült.

roy és ádam trió

1998-ban ismerkedhettünk meg a Roy és Ádámmal, mely időközben a teljes jogú taggá vált Csányi Zoltánnal Roy és Ádám Trióvá bővült. Ismert dalaikat kívülről fújjuk: Trambulin, a Csapból is én folyok, Az én órám másképp jár, hogy csak hármat említsünk a sok rádióból és koncertekről ismert szám közül. A zenekar azonban nem hátrafelé néz, folyamatosan előre tekint: Royék a legutóbbi, 2011-es Küldözési mánia után 6 évvel idén új zenei anyagot készítettek. A RÄZ teljesen új utakat keresve lépett előre, keverve a mai modern hangzást a tőlük megszokott tradicionális gitárzenével. A teltházas A38-koncerten bemutatott RÄZ album két jól ismert hazai zenei producer, Takács Zoltán Jappán és Szakos Krisztián közreműködésével készült.

 

– A “dalcentrikusságot” megtartva,a két hangszerelő, illetve zenei producer elektronikusabb szemléletét keverve a trió szárazabb, rock hangzásával, egy még egyedibb anyag létrehozása volt a cél, mivel ilyen jellegű matériát még nem csináltunk – mesél a lemez készítéséről Nagy Ádám gitáros. – A szerző, előadót nyilván az embert közvetve és közvetlenül körülvevő világ történései inspirálják , és mivel ez folyamatosan változik, mi is erre reflektálunk. Inspirál titeket is, hogy keressétek az új utakat, hangzásokat!

Eddig a lemez két dalához, a Szerelmi állapot, és a Komolyan sírok című számokhoz készült klip. Most itt a harmadik: a Szex és Budapest című dalhoz készített kisfilm.

A Szex és Budapest című új dalunkhoz ezúttal Regős Ábel rendezett videoklipet, aki dokumentarista látványvilágot hozott létre és igazi párokkal forgatott. Kamerájával beleselkedik a valóságos budapesti éjszaka helyszíneire. A klip operatőre Csingun Ádám volt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére