Whitney Queen of the Night - Magyarországi turné 2017

NYERJ BELÉPŐT: Nov.20-22 Whitney Houston dalai a MOM-ban

2017. november 20–22., 19.00 / MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz utca 18.)
Nagy-Britannia díjnyertes sikerprodukciója Magyarországon! NYERJ PÁROS BELÉPŐT a budapesti koncertre!

Magyarországi turné 2017:
2017. november 19.: Szeged
2017. november 20–21–22.: Budapest
2017. november 23.: Békéscsaba
2017. november 24.: Győr
2017. november 25.: Székesfehérvár

NYERJ PÁROS BELÉPŐT a budapesti koncertre az ANTROPOS.hu-n ITT! >>>

 

Whitney Houston

WHITNEY – Queen of the Night címmel Magyarországra érkezik a legendás Whitney Houston show. Három évtized slágereit hallhatja a közönség az élőzenével kísért produkcióban a West End feltörekvő sztárja, Rebecca Freckleton előadásában.

Paul Roberts, brit producer több ezer énekest hallgatott meg az Egyesült Államokban és Angliában, amíg felfedezte Rebecca Freckletont, akinek személyisége és hangja élethűen visszaadja mindazt, amit Whitney képviselt. A kivételes, fiatal tehetség orgánuma és varázsa a Queen of the Night show-ban hamisítatlanul idézi fel azt, ami 5 éve elveszett az életünkből.

 

Rebecca Freckleton egyike London vezető énekeseinek, rendszeresen együtt lép fel a legnagyobb nevekkel. Kislányként még fésűvel a kezében énekelte Whitney dalait, ma már a színpadon, a nagyközönség előtt kelti életre a poptörténet meghatározó legendáját.

A kétszer 50 perces show garantált zenei élmény mindazoknak, akik szeretnék újra hallani az I Wanna Dance With Somebody, az I’m Every Woman, az I Will Always Love You, a Saving All My Love, a Where Do Broken Hearts Go, a Greatest Love Of All című slágereket.

A Whitney – Queen of the Night show tisztelettel adózik egy zenei legenda előtt, a világ minden táján lelkes kritikákat kap. Töretlen népszerűségét a profi zenekar, a vokál, a táncosok és a show vizuális elemei garantálják.

 

Több mint testőr (The Bodyguard) egy 1992-es amerikai akciófilm Kevin Costner és Whitney Houston főszereplésével.

Whitney Houston ezzel az ízig-vérig huszadik századi, romantikus szerelmi történettel – amelyben önmagát kellett alakítania – debütált, mint színésznő. A többszörös Grammy-díjas énekesnő számára nem volt idegen a mozgókép világa, hiszen videoklipek tucatjaiban szerepelt korábban. Nem sokkal a forgatás előtt fejezte be világ körüli turnéját és fogott neki harmadik nagylemeze előkészítésének. A film producerei rávették, hogy a készülőfélben levő album dalaiból énekeljen néhányat a filmben. Videoklip is készült a filmbeli koncert helyszínén, ahol a rajongástól vezérelt közönség akár veszélyessé is válhat az előadóra. (wiki)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére