Most még menőbb a 90-es évek zenéje! [VIDEÓ!]

46 dalért elég 5 és fél percet feláldoznod a drága idődből. A hülyének is megéri! VIDEÓ!

Olyan mix készült a 90-es évek legjobb slágereiből, amit egyszerűen bűn lenne kihagyni. Ráadásul 46 dalért elég 5 és fél percet feláldoznod a drága idődből. A hülyének is megéri!

Sokaknak ismerős lehet az amerikai srác akinek a menő mashupot köszönhetjük, de azért bemutatjuk: ő Todrick Hall, aki néhány éve az American Idol színpadát, majd a Broadway és a YouTube közönségét is meghódította. Legutóbb Taylor Swift óriási felhajtás övezte új videóklipjében (Look What You Made Me Do) mutatta meg tánctudását, ami azért durva, mert az egészet YouTube videóinak köszönheti: itt figyelt fel rá az énekesnő, aki személyesen hívta, és kérte fel a szereplésre.

 

Most viszont az éneklésre terelnénk a szót. Nem egy, hanem rögtön két videót mutatunk nektek a tehetséges Todrick prezentálásában: először a 90-es évek legmenőbb slágereiből készült mixét, amibe 46 dal részletét sűrítette bele, aztán egy újabb remek mashupot, ami már a századfordulón túlról érkezik. A projekt persze nem lenne teljes a remekül megkomponált “koreográfia” és a tökéletes (néhány másodpercenként történő) dalváltogatás nélkül, amit Todrick elképesztően jól valósított meg. Még egy kis humor is belefért, a 2004-es White Chicks c. mozira utalva.

Három szóval: színes, szagos, szórakoztató. Ha nosztalgiáznál akkor azért, ha kitérőt tennél napjaink zenei kavalkádjából, akkor azért ajánljuk. Tudsz jobb mixet a 90-es évek legjobb slágereiből? Oszd meg velünk!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére