Mad Max és a Nintendo találkozása [GIF]

Egészen új világok nyílnak meg előttünk, ha a "harci gépezetről" levesszük az összes modern kori technikai vívmányt és effektet... GIF!

Hogy mi mindent lehet kihozni egy poszt-apokaliptikus filmből? Egészen új világok nyílnak meg előttünk, ha a “harci gépezetről” levesszük az összes modern kori technikai vívmányt és effektet, és visszavisszük az egészet a videójátékok (h)őskorába, a Super Nintendo világába.
Pontosan így tett a Mazok Pixels és Misha Petrick, amikor a Mad Max autóit mindössze 8 bitessé sűrítette össze.

facebook.com/mazokpixels

facebook.com/mazokpixels

Képzeljük csak el, milyen lenne, ha Super Mario ilyen gépekkel indulna a gonosz gombák megsemmisítésére. Hát pontosan erre az időszakra emlékeztető látványvilágot sikerült létrehoznia a két illusztrátornak.

Az 1979-ben készült Mad Max ausztrál disztopikus (negatív jövőképet festő) akciófilm. Főszereplőjét az akkor még ismeretlen Mel Gibson alakította.

facebook.com/mazokpixels

facebook.com/mazokpixels

A film a közeli jövőben játszódik, ahol már a civilizáció hanyatlik, és a törvényt betartani nem egyszerű. A rosszfiúkkal Max Rockalasky (Mel Gibson) próbálja felvenni a harcot, Ám amikor társa súlyosan megsérül, majd pedig a bosszúnak felesége és gyermeke is áldozatul esik, Max kiábrándul az igazságszolgáltatásból, Mad Max elszabadul, és sajátos eszközökkel számol le a bűnözőkkel.

facebook.com/mazokpixels

Mint a legtöbb akciófilmben, a Mad Max-ben is nagy hangsúlyt fektetnek az autós üldözésekre. A filmben alapvetően különböző típusú és teljesítményű Ford Falconokkal van dolgunk, melyeket Pursuit, illetve Interceptor elnevezéssel illettek a készítők.

A Mad Max-nek még két folytatása készült, a Mad Max 2- Az Országúti harcos, és a Mad Max- Az Igazság Csarnokán innen és túl.
A nagy klasszikus felújított verziója pedig idén került a mozikba Tom Hardyval és Charlize Theronnal a főszerepben.

 

facebook.com/mazokpixels

 

facebook.com/mazokpixels

Kapcsolódó cikkek:
A világ leghosszabb stop-motion animációja A Gulp, a világ eddigi leghosszabb stop-motion animációja, legalábbis amit egy N8-as Nokia okostelefonnal készítettek.
10 legjobb animációs klip Szerinted melyik a 10 legjobb animációs klip? Itt megnézheted a WatchMojo összeállítását. VIDEÓK!
Animációs sorozat készül az Angry Birdsből A telefonos játékot gyártó finn cég bejelentette animációs rövidfilmsorozat készül a világszerte népszerű Angry Birds-játékból.
Jégvarázs a legjobb animációs film A Disney alkotása kapta a legjobb animációs filmnek járó elismerést az Annie-díjak átadásán a hétvégén Los Angelesben.
Snoopy újjászületik: Jön az animációs változata! A kedvenc fekete-fehér kiskutyánk se ússza meg. Jövő karácsonykor a mozikban!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére