2017. november 18. 11:00 – 19:00 / ReThink Hungary and the V4

Londonban a WAMP design vásár

Black Swans Studios, 2 - 3 Black Swan Yard, Bermondsey Street, London SE1 3XW
November 18-án a WAMP design vásár Londonban mutatkozik be a Balassi Intézet által szervezett reTHINK Hungary and the V4 egy napos dizájn-fesztiválon.

Az eseményen a WAMP harminc hazai tervező márkájával várja a helyi divat- és design rajongókat London belvárosában a Black Swans Studios kiállító térben. A rendezvény az újragondolás, újrahasznosítás témáját mutatja be különböző nézőpontokból: dizájn-vásáron, divatbemutatókon, kerekasztal-beszélgetésen és a magyar gasztronómián keresztül.

2006-os indulása óta a WAMP egyik fő missziója, hogy a hazai tehetséges tervezőket, divat- és designmárkákat a nemzetközi piacokon is megismertesse, népszerűsítse. Ebben a célkitűzésben fontos mérföldkő, hogy a design vásár november 18-án harminc hazai designerrel mutatkozik be a londoni Balassi Intézet által szervezett reTHINK Hungary and the V4 rendezvényen Londonban, a divat és a design egyik legjelentősebb városában.
Az eseményen a WAMP vásárokról már jól ismert tervezők mellett egészen új márkák is bemutatkoznak; divattervezők, ékszerészek, táskakészítők, bőrdíszművesek és formatervezők vesznek részt a rendezvényen. A tervezők kiválasztásánál fő szempont volt, hogy a márkák illeszkedjenek a reTHINK környezettudatosságot és újrahasznosítást hangsúlyozó tematikájához, innovatív szemléletmódot és magas minőséget képviseljenek, és készen álljanak arra, hogy a nemzetközi piacon is megméretessék magukat.
A reTHINK Hungary az első magyar design fesztivál Londonban, a főszervező a Balassi Intézet – Londoni Magyar Kulturális Intézet egész napos programmal várja mind a kint élő magyar, mind a nemzetközi közönséget. A WAMP-on kívül két tehetséges hazai divattervező – Fanni Varga – byVarga és FANNY NAGY – divatbemutatóját is megnézhetik az érdeklődők, és egy izgalmas, kiriorigami technikán alapuló ékszerkészítő workshopon is részt vehetnek, melyet a Kinetech dizájnstúdió művészei, Bolygó Bálint és Beregszászi Előd tartanak. A visegrádi országok képviselői kerekasztal beszélgetés keretében vitatják meg a régió design- és kreatíviparának sajátosságait, és annak lehetőségeit a nyugat-európai piacon. A programok mellett lesz borkóstoló és hazai konyha is, ahol a látogatók megismerkedhetnek a magyar borokkal és gasztronómiai különlegességekkel.
A rendezvényen belül a WAMP központi helyet kap, a hazai tervezők a legfrissebb kollekcióikkal, egyedi kisszériás termékeikkel várják a látogatókat.

ReThink Hungary and the V4

szombat, 18 november 2017 11:00 de.

@ 2 – 3 Black Swan Yard, Bermondsey Street, London SE1 3XW

Creator: Hungarian Cultural Centre London

 

KIÁLLÍTÓK:

Öltözék: Alma Vetlényi, DIVUM, Gabo Szerencses, LAZLO, SustikKriszta, Vikman Anna – womenswear, ZAGABO
Ékszer: BORIBIANKA Jewels, DELACIER, Faludi G Jewellery, Imola Anderlik, Tengely Nóra Jewellery,
Kiegészítő: Autistic Art, Blind Chic, Budzsaklia, Concept Eyewear, Cimbi, Mandragora Design, Presso Design, SERTEES, The Naan Design, The BOSIGN, Vanda Berecz, Zabo London,
Lakberendezés: Anaptás by Anagraphic, Lamoppe, LUMINOSE – the lovely lamp, PaperchainG, Paperspokes, Urban Sidewalker

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére