Korán kelőknek: 15 legjobb reggelizőhely

Ha korán kelsz, akkor segítünk találni egy jó helyet Budapesten, ahol 9 óra előtt egy jót beszélgethetsz, kávézhatsz és reggelizhetsz is...

15 ) Baltazár (1014 Budapest, Országház utca 31.)
Amivel várnak: Ez egy gasztronómiai lubickálóközpont a maga barátságos, befogadható és nem kihívó módján. Őszinte és hiteles alapanyagok a kézzel készített Josper faszén grillből. Gourmet street food, közösen fogyasztható ételek, komoly húsok és nagyszerű vegetáriánus választék. Egyszerű, de kreatív ételek, szívvel lélekkel.
Nytiva: hétfő-vasránap: 7:30-23:45h
Facebook >
Web >

 

14 ) Amber’s French Bakery & Cafe (Budapest, Fővám tér 5.)
Amivel várnak: Egy falat Franciaország. Francia alapanyagokból készített pékáruk, cukrászsütemények, kávék, szendvicsek és saláták.

Nyitva: hétfő-vasárnap 8-21h
Facebook >
Web >

 

13 ) Törökméz (1023 Budapest, Margit utca 27.)
Amivel várnak: Frissen pörkölt 100% arabika kávé, Helyben készült sütemények, Reggeli egész nap, Sonka és sajt különlegességek, – Sonka és sajt különlegességek, Delikát finomságok a világ minden tájáról.

Nyitva: hétköznap: 8-22h / szombaton: 8-16h / vasárnap: zárva
Facebook >
Web >

 

12 ) Émile (1026 Budapest, Orló utca 1.)
Amivel várnak: Családias légkör házias ízekkel, bőséges magyaros reggelivel, gofrival, tápióka pudinggal. Mindez a varázslatos hangulatú kertben is fogyasztható, ahol a cabana-kban akár órákig is lehet élvezni a napsütést, madár csicsergést. A ház emeleti részén található az Étterem-Kávéház, ahol a reggelit, ebédet, vacsorát, süteményeket, és az  „Émile teadélutánt” kínálják.

Nyitva: kedd-péntek 8-23h / szombat 9-23 / vasárnap 9-18h / hétfő: zárva
Facebook >
Web >

 

11 ) Rojt és Bojt (1012 Budapest, Kosciuszkó Tádé utca 4.)
Amivel várnak: Kávéjuk a Maromastól érkezik, a Tea is Althaus ezekre büszkék, mert nagyon jó minőségűek. Náluk egész nap lehet reggelizni, finom tojásételekkel, frissen sült pékáruval, szendvicsekkel, sajttortákkal és desszertekkel, valamint limonádékkal, szörpökkel, smoothie-val, turmixokkal és shakekkel várják az érkezőket. Nyáron saját Carpigiani fagylalttal, csodás jeges kávékkal készülnek.

Nyitva: vasárnap: zárva / hétfő-péntek: 7:30-18h / szombat: 9-13h
Facebook >
Web >

 

10 ) Rukkola (Budapest, VIII., Baross utca 1.)
Amivel várnak: A legfinomabb saláták, szendvicsek és finom gyümölcsitalok, amelyek tartalmasak és ugyanakkor egészségesek is!

Nyitva: hétfő-péntek: 8-19h / szombat: 11-18h / vasárnap: zárva
Facebook >
Web >

 

9 ) Bruberi Coffee & Bakery (Budapest, V., Pentelei Molnár 17.)
Amivel várnak: Szelektált saját pörkölésű kávé, La marzocco, friss pékáru, szendvicsek, sütik, superfood, reggeli, könnyű ebéd és egy terasz.
Nyitva: hétfő: zárva / kedd-péntek: 7-17h / szombat-vasárnap: 8-18h
Facebook >
Web >

 

8 ) Anyám szerint (Budapest, VII., Wesselényi utca 25.)
Amivel várnak: Minőségi tea, kávé, reggelik, helyben sütött isteni sütemények, turmixok és még sok finomság. Szerdán rétesnap, asztalfoglalás ajánlott.
Nyitva: hétfő-vasárnap 8-20h
Facebook >

 

7 ) Cserpes tejivó (1052 Budapest, Sütő u. 2. / 1082 Budapest, Corvin köz / 1117 Budapest, Allee / 1123 Budapest, MOM sportközpont)
Amivel várnak: Tartósítószer és mesterséges anyagok nélküli valódi ízek. A tejtermékekkel, friss és ropogós péksüteményekkel, szendvicsekkel, salátákkal, turmixokkal és édességekkel találkozhatunk.
Nyitva: hétfő-péntek: 7:30-21h / szombat: 9-21h / vasárnap: 9-18h
Facebook >
Web >

 

6 ) Két Szerecsen Bisztró (1065 Budapest, Nagymező utca 14.)
Amivel várnak: Régi értelemben vett kávéház, ahová betérhetsz reggel, délben és este. Ahol nemcsak kitűnő a kávé, de jók az ételek, a konyha ötvözi az egyszerűt a rafinálttal, a klasszikust a trendivel, a párizsi bisztró hagyományos ízeit, a modern kulinária divatos ételeivel.
Nyitva: hétőf-péntek: 8-0h / szombat-vasárnap: 9-0h
Facebook >
Web >

 

5 ) Pöttyös Bögre Bisztró (1061 Budapest, Paulay Ede utca 8.)
Amivel várnak: Hangulatos légkörben ötvöződik a retro és a modern stílus. Hétköznap várnak frissen sütött, francia pékáruval, prémium szendvicsekkel, meleg italokkal (kávé, forró csoki, ízesített tejitalok, teák), frissen facsart narancslével. Laktózmentes tejjel is készülnek, hogy az arra érzékenyek se maradjanak ki az élvezetekből!
Nyitva: hétfő-péntek 7-17h / szombat-vasárnap: zárva
Facebook >

 

4 ) Fruccola (1051 Budapest, Arany János utca 32.)
Amivel várnak: Friss és egészséges ételek, italok éttermi színvonalon, gyors kiszolgálás és szigorú minőségellenőrzési rendszer mellett. Egészséges konyha, trendi alapanyagok és szuper design.
Nyitva: hétfő-péntek: 7-21h / szombat: 8-21h / vasárnap: 8-17h
Facebook >
Web >

 

3 ) 4 Street Coffee (XI., Móricz Zsigmond Körtér Gomba 3.)
Amivel várnak: Buda szívében a legfinomabb kávékkal, paleo süteményekkel, frissen készült szendvicsekkel és smoothiekkal várnak.
Nyitva hétfő-péntek: 7-20h / szombat-vasárnap: 10-19h
Facebook >

2 ) Zoska (Budapest V., Ferenczy István utca 28.)
Amivel várnak: Folyamatosan változó étlap kalandoroknak és a klasszikus ízekre vágyóknak. Minden idényben a legfinomabb zöldségeket és gyümölcsöket szerzik be, hogy különleges és megunhatatlan reggeliket és uzsonnákat varázsoljanak. Az étlapon: különféle rántották, saláták, a virsli és a bundás kenyér, vagy különleges háziszendvicsek. Édesszájúaknak amerikai palacsinta, vagy sütik, amiket Morvay Petra készít szívvel és lélekkel. A lekvárok és szörpök egyenesen a Papp Lekvár Manufaktúrából kerülnek a polcaikra, hatalmas választékban. Sötétpörkölésű kávé, amit a Vergnano klasszikus ízei közül válogatnak ki nagy gonddal.

Nyitva: hétfő-szombat: 7-19h / vasárnap: zárva
Facebook >
Web >

 

1 ) Déryné (1013 Budapest, Krisztina tér 3.)
Amivel várnak: A változatosságot az évszakok diktálják: a levesek, saláták, köretek, házi piték mind mind behódolnak a szezon legkívánatosabb alapanyagainak.

Nyitva: hétfő-csütörtök: 7:30-0h / péntek: 7:30-1h / szombat: 9-1h / vasárnap: 9-0h
Facebook >
Web >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Gasztró

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások (6)

lap tetejére