Koncertek a Hard Rock Caféban

A nem rég nyílt Vörösmarty téri Hard Rock Cafe végre zenével is megtölti háromszintes éttermét.

Február 28-án a magát funk-rock zenekarként aposztrofáló zenekar, a Blind Nurses lép fel. A négy részes koncertsorozat második előadásán mérettetik meg a zenekar, ami két éve indult el Hermann Péter basszusgitáros és Szász Csaba trombitás tervei mentén és itthon még kevésbé ismert vonalat szólaltatnak meg.

Mára a zenekar megérett arra, hogy a HRC-ben mérettessék meg további nyolc zenekarral együtt. A Hard Rock Rising tehát nem csak a HRC hangulatát, ízeit, legendás relikviáit hozza el nekünk a két februári és két márciusi este alkalmával, hanem izgalmas új hangzásait az olyan zenekaroknak, mint például a Blind Nurses.

De nem csak az zúzós-funk-os stenkhez lesz szerencsénk, hanem jazz, pop és soul is megfog szólalni a Vörösmarty tér és a Váci utca sarkán. És ki tudja, egyszer talán az itt debütáló zenekarok egyikének relikviái is felkerülnek a falra az olyan, már kultikusnak számító tárgyak mellé, mint Michael Jackson kalapja, Prince, George Michael és Lenny Kravitz gitárja, Mick Jagger öltönye.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére