Klip premier: Peter Kovary & the Royal Rebels – It’s a Riot [VIDEÓ]

Kőváry Péter gitáros/énekes és producer, a neo egykori tagja rántotta le a leplet új klasszikus Rock ’N’ Roll formációjáról. VIDEÓ!

A nyár folyamán „fedte fel kilétét” a Peter Kovary & The Royal Rebels csapata, pontosabban Kőváry Péter gitáros/énekes és producer (INTERJÚ ITT!), a neo egykori tagja rántotta le a leplet új klasszikus Rock ’N’ Roll formációjáról. A debütáló ’Keepin’ On’ EP-t még egymaga készítette el, de már akkor is pedzegette, hogy szerveződik a zenekar Royal Rebels része is.

Fotó: facebook.com/PeterKovaryTheRoyalRebels

Peti időközben kiegészült Neményi Csaba gitárossal, Tóth Zsombor basszusgitárossal, Nagy „Liszt” Zsolt billentyűssel, és Kovács Csa]ba dobossal. Koraősszel már fellépéseket is vállalt a csapat, sőt első nagylemezük elkészítésébe is belevágtak. Ennek eredményeként hallgathatjátok meg most a nagylemez nyitódalát, az ’It’s a Riot’-ot, valamint megtekinthetitek annak image/live-klipjét cikkünk végén. Az új kisfilm hűen visszaadja a zenekar dinamikus előadásmódját, reprezentálva egyúttala műfaj minden stílusjegyét.

„A lemez munkálatai kedvező ütemben zajlanak, ha minden a tervek szerint halad, akkor februárban mutatjuk be a közönségnek”–mondta el Kőváry Péter zenekarvezető.

Bár az elmúlt időszakban már láthattátok élőben is a zenekart, ha ez elmaradt volna, akkor még idén elcsíphetitek a Rebelst-t, december 20-án a Muzikum Klubban a Stoned nevű Rolling Stones tribute csapat társaságában.

Az It’s a Riot klipjét az alábbi videón tekinthetitek meg:

 

 

Kapcsolódó cikkek:
Kovary: A királyi lázadó Gondoltad volna, hogy Kőváry Péter, a Neo oszlopos extagja a lelke mélyén kőrocker?
Kovary: eltávolodtam a popzenétől [interjú] Volt már dj, producer, a Neo zenekar után pedig újra a rock zenével foglalkozik: itt a Peter Kovary & The Royal Rebels. INTERJÚ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére