Kihirdették Budapest legjobb 2018-as szórakozóhelyeit

Idén is kiderült, hova szeretnek járni a budapestiek bulizni, borozni, fesztiválozni vagy kézműves sört inni.

Idén is kiderült, hova szeretnek járni a budapestiek bulizni, borozni, fesztiválozni vagy kézműves sört inni. Szeretjük a minifesztiválokat, mint a Kolorádó vagy a Belvárosi Fesztivál, imádunk szabadtéri koncerteken bulizni, mint a Budapest Park, szeretünk jó borokat kortyolgatni például a Wine&U-ban vagy sörözni a Kandallóban. A Heineken Budapest Nightlife Awards-on az korábbi évek alapján idén is online közönségszavazás döntötte el, hogy kik kerüljenek a dobogóra, ezúttal is 12 kategóriában voksolhattunk virtuálisan kedvenceinkre.

A versenyen idén csaknem 200 hely indult el, a közönségtől pedig a verseny végére több mint 20.000 szavazat érkezett. Ez a magas szám az induló helyeknek is köszönhető volt, mindenki komolyan vette a versenyt, mivel a vendéglátós szakmának évről évre fontosabb a közönség visszajelzése, és persze az este, ami csak róluk szól.

Az idei díjátadó helyszíne a belváros szívében található Instant volt, ahol maga Papp Gergő – Pimaszúr hirdette ki a győzteseket. A szervezők idén is igyekeztek mindenkinek a kedvében járni a díjátadó utáni programmal: Barabás Lőrinc adott koncertet, majd a Tesco Disco táncoltatta az ünneplő népet hajnalig.

Ha nem tudnád, merre indulj az éjszakában
Az online felület a szavazás és a díjátadó után sem szűnik meg és naprakész Budapest Nightlife Guide portálként funkcionál tovább, ahol a közönség dátumra, zenei stílusra vagy akár kedvenc helyeire szűkítve tud keresni az éjszakai helyek és programjaik között. A programajánlót a www.bpng.hu oldalon lehet jelenleg elérni, de már készül a mobil applikáció is a felhasználó barátabb élmény és könnyebb tájékozódás érdekében.

De lássuk, kik lettek idén a legjobbak:

Legjobb Partiszervező
1. Next Level Budapest
2. Black Trap
3. Citymatiné

 

Legjobb Budapesti Fesztivál
1. Sziget Fesztivál
2. Belvárosi Fesztivál
3. Kolorádó Fesztivál

Legjobb Borbár
1. Wine&U
2. Divino
3. Kadarka

Legjobb Kézműves Söröző
1. Kandalló
2. Neked csak Dezső
3. First Craft Beer & BBQ

Legjobb Szabadtéri Hely
1. Budapest Park
2. Pontoon
3. Barba Negra

Legjobb Koncerthelyszín
1. Budapest Park
2. Akvárium Klub
3. A38

Legjobb Kocsma
1. Humbák Művek
2. Barhole Music
3. Telep

Legjobb Romkocsma
1. Fogas Ház és Kert
2. Anker’t
3. Szimpla kert

Legjobb Bár
1. Humbák klub
2. Raktár bár&klub
3. Kiosk Budapest

Legjobb Melegbarát Hely
1. Akvárium Klub
2. Anker’t
3. Why not Budapest

Legjobb Kis Klub
1. Aether
2. Larm
3. Barhole music

Legjobb Nagy Klub
1. Ötkert
2. Akvárium Klub
3. Tesla

A szervezők egy plusz kategóriával is készültek, amivel a helyszínen lepték meg a nevezőket:

Legjobb koktélbár:
1. Black Swan
2. Warm up
3. Bar Pharma

Különdíj
Heineken különdíj – Lenkei Ákos, BP Shop

<
Fotó: BPNA'18
Fotó: BPNA'18
Fotó: BPNA'18
Fotó: BPNA'18
Fotó: BPNA'18
Fotó: BPNA'18
Fotó: BPNA'18
Fotó: BPNA'18
>

De mi is az a Budapest Nightlife Awards? A szervezők abból a meggondolásból hívták életre az eseményt, hogy díjazzák azokat az éjszakai helyeket, akik nagyban hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, illetve kedvelt hétvégi úti céllá tették fővárosunkat a külföldi fiatalok számára is. A Budapest Nightlife Awards célja – melynek névadó szponzora a Heineken-, hogy azok, akik hűen járják az éjszaka neves vendéglátó egységeit, lehetőséget kapjanak, hogy kedvenceiket kiemeljék, véleményt alkossanak és ezáltal hozzájáruljanak az adott hely díjazásához. A helyek összesen 12 kategóriában indulhattak (legjobb bár, legjobb borbár, legjobb kis klub, legjobb kocsma, legjobb koncerthelyszín, legjobb nagy klub, legjobb romkocsma, legjobb szabadtéri hely, legjobb LMBTQ programhelyszín, legjobb partiszervező, legjobb kézműves söröző, legjobb budapesti fesztivál), a közönség pedig online szavazás útján adhatta le voksait kategóriánként a három legkedvesebb helyére december 27. és február 22. között. A súlyozott szavazás és a kategóriák lehetővé tették, hogy a kisebb helyek is jó eséllyel induljanak a díjért, a helyszínek feladata pedig az volt, hogy minél inkább szavazásra buzdítsák a közönségüket.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére