Jim Carrey ezt csinálja, ha nem színészkedik! [VIDEÓ!]

Jobb terápiás módszert talán nem is választhatott volna, hiszen kiélheti a kreativitását miközben kikapcsolódhat, ráadásul az alkotás örömével töltődik fel. VIDEÓ!

Láttad az Ace Ventura, vagy A maszk c. filmeket? Óriási sztárt csináltak egykor az amerikai színészből, aki fogalmazzunk úgy, látott már jobb napokat. Egykor tenyerén hordozta Hollywood, az utóbbi időben viszont kevesebbet hallhattunk munkásságáról, mint magánéletének hullámvölgyeiről.

Jim Carrey

A színész/humorista barátnője 2015-ben öngyilkosságot követett el, és az egész világ ujjal mutogatott rá, mintha része lett volna a tragédiában.
Legutóbbi filmjeit nem neveznénk túl nagy durranásnak, legalább is a múltbeli sikereknek közelébe sem férnek. Carrey mindennek hatására a művészet felé fordult: azt mondja, az alkotás felszabadítja az aggodalomtól, a múlttól és a negatív gondolatokról mindazzal kapcsolatosan, amit valaha elmulasztott.

Jobb terápiás módszert talán nem is választhatott volna, hiszen kiélheti a kreativitását miközben kikapcsolódhat, ráadásul az alkotás örömével töltődik fel. Úgy fogalmaz: “Az alkotás lényege a szeretet. Meg akarod mutatni magad, szeretnéd, hogy elfogadjanak. Az életvágy bizonyítéka a művészet.”

Kíváncsi vagy, mire képes egy ecsettel? Jó hírünk van, megnézheted! 6 perces videó készült arról, min ügyködött az utóbbi időben. Kattints, és csekkold, hátha te is kedvet kapsz!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások (15)

lap tetejére